AMA Dental

Stockholms län

Om oss

Vi på AMA Dental mobil tandvård bedriver ett personligt tandvårdsföretag som tar tandvården hem till våra patienter. Vi erbjuder spetskompetens inom tandvård för seniorer, patienter med demenstillstånd och patienter med behov av särskilt stöd i Storstockholm.

För den som har svårt att ta sig till en klinik erbjuder vi tandvård i hemmet. Vårt mål är att alltid erbjuda genuint omtänksam tandvård och ett personligt bemötande vilket för oss är mycket viktigt. Vi månar om en god kontakt med både patienter och anhöriga och ser alltid till att ha gott om tid vid varje besök.

Vår ambition är att erbjuda tandvård i hemmet åt alla patienter som har både rätt till vård men som har svårigheter att förflytta sig till en praktik. Vår vision går ut på att patienten ska slippa åka och betala onödiga kostnader för transport samt känna sig trygg i sin egna miljö.

Tjänster

Behandling i hemmet
Vi erbjuder behandlingar i hemmet åt alla patienter som har svårigheter att förflytta sig till en praktik och som är berättigade till Landstingets tandvårdsstöd.

Erbjuder olika typer av besök
Som patient hos AMA Dental får du regelbundna besök av tandläkaren var tredje månad och besöken planeras på årsbasis redan från första besöket om så önskas. AMA Dental erbjuder även engångsbesök samt akuta besök.

Vi erbjuder
- Proteser av hög kvalité
- Genuin och omsorgsfull tandvård
- Komplett tandläkarundersökning
- Lagningar, röntgen, tanduttagningar
- Behandlingar
- Akuta ärenden som åtgärdas samma dag
Stor erfarenhet av tandläkarvård för äldre och demenssjuka patienter
Modern utrustning med samma funktioner som finns på stationära tandläkarkliniker 

God munhälsa
Vi på AMA Dental lägger stor vikt på förebyggande tandvård vilket innebär att profylax (undersökningar) och rengöring av tänderna är en prioritering i vårt arbete. En dålig munhälsa, sjukdomar i tandköttet och tandproblem ökar risk för cancer i svalget och även andra sjukdomar.  En frisk mun bidrar till ett allmänt välmående och ett vackert leende. God munhälsa är ledordet i vårt arbete.

Kompetens

Lång erfarenhet
Vår tandläkare på AMA Dental har 15 års erfarenhet av tandvård och har utfört nödvändig tandvård de senaste nio åren. Under dessa år har tandläkaren kontinuerligt vidareutbildat sig inom vård av patienter med bland annat olika demenstillstånd vid Silvia Stiftelsen och patienter med olika typer av funktionsnedsättningar eller tandläkarrädsla.

Förebyggande tandvård
Vi fokuserar på förebyggandetandvård för att upprätthålla en bra munhälsa hos våra patienter. Bra munhälsa är viktigt för både välmående och allmänhälsan, framförallt hos sjuka och äldre.

Vi utbildar oss kontinuerligt för att kunna upptäcka olika sjukdomar i tidigt stadie som cancer och andra sjukdomar som kan uppstå i munnen.

Alla typer av behandlingar
AMA dental utför alla sorters behandlingar som annars erbjuds på en fysisk klinik. För den bästa möjliga tandvården använder vi alltid den nyaste tekniken. 

Språk

Svenska

Priser

Patienter som har ett särskilt tandvårdsstödsintyg betalar endast patientavgift för att få mobil hemtandvård. Tandvården ingår i högkostnadsskyddet och maximal kostnad per besök är 200 kr.

Kontakt

Företag

AMA Dental

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

073-746 1400

Vill du bli kund hos oss?

Är du inte berättigad till särskilt tandvårdsstöd men ändå önskar få mobil hemtandvård av oss? Hör av dig till oss.

Be om offert eller ställ en fråga

Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

073-746 1400

Translate

Tyck till