Viksjö äldreboende

Viksjö äldreboende

Tegvägen 7, Järfälla Karta

Typ av plats
Demens
Omvårdnad
Besök hemsida
Har du frågor? Kontakta verksamheten

Om oss

Centralt och naturnära
Attendo Viksjö äldreboende ligger på Tegvägen nära Viksjö centrum. Här finns 40 stycken lägenheter varav tre demensavdelningar och en omsorgsavdelning. På entréplanet finns bland annat ett tillagningskök och en samlingslokal med separat ingång som kan hyras av utomstående.

På baksidan av Viksjö äldreboende finns en trädgård som har utformats för att den ska aktivera alla sinnen hos de boende.

Attendo Nära - Ett sätt att umgås och kommunicera mellan boende och närstående

Organisation
Organisationsform
Företag
Driftsform
Entreprenad

Aktiviteter

Hos oss erbjuds många varierade aktiviteter, både individuella och gemensamma. Du erbjuds underhållning i form av gymnastik, tipspromenader, högläsning och filmkvällar och vi anordnar utflykter regelbundet. Du erbjuds också ”egen-tid” med din kontaktman, kanske ett besök på café, en vända till biblioteket eller ett teaterbesök?

Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
Attendos God Mat-koncept är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!

Attendo mat

Vård & Omsorg

Personal finns på plats dygnet runt för att stötta, skapa trygghet och trivsel. Läkare, sjukgymnast och/eller arbetsterapeut finns knutna till verksamheten och har det medicinska och rehabiliterande ansvaret för dig.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Massi Farokhi Verksamhetschef
Gatuadress
Tegvägen 7
Postnummer
175 53
Postort
Järfälla

Hitta hit

Vägbeskrivning

Viksjö äldreboende

Järfälla kommun

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.