Om oss

Trivsamt äldreboende
Slomarp äldreboende är beläget strax utanför centrala Mjölby och drivs av Attendo på uppdrag av Mjölby kommun.Slomarp är ett demensboende med totalt 92 lägenheter, varav 86 är boendeplatser och 6 är korttidsplatser. Verksamheten omfattar även dagverksamheten Treklövern som erbjuder roliga aktiviteter.

Organisation
Organisationsform
Företag
Driftsform
Entreprenad

Boendet

Allmän beskrivning

Lägenheterna är cirka 35 kvadratmeter stora med egen dusch, toalett samt varierande utbud av kylskåp, kokplatta och diskho. De gemensamma utrymmena har en gemensam matsal samt sällskapsytor för umgänge med andra boende, rekreation och avslappning.

Attendo Nära - Ett sätt att umgås och kommunicera mellan boende och närstående

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)
92
Lägenheterna
35 kvm

Aktiviteter

På Attendo Slomarp erbjuds aktiviteter dagligen och dessa planeras av aktivitetsansvariga.

Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
Attendos God Mat-koncept är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!

Attendo mat

Var lagas maten?
Restaurang Tallen

Vård & Omsorg

Kontaktperson som ansvarar lite extra just för dig
När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad. Vi upprättar en så kallad genomförandeplan tillsammans med dig för att du ska få möjlighet att vara delaktig och själv bestämma hur du vill ha din hjälp utförd.

Du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vår fysioterapeut förskriver hjälpmedel och arbetar med rehabilitering samt handleder övriga medarbetare.

Personal

Medarbetare med gedigen erfarenhet och kompetens
På Attendo Slomarp utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. Här finns sjuksköterskor dygnet runt samt fysioterapeuter och arbetsterapeuter dagtid. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill ha den.

Språk
Svenska

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Kontaktperson
Mari Edeson Verksamhetschef
Gatuadress
Hultvägen 6A
Postnummer
595 44
Postort
Mjölby
Vill du bli kund hos oss?

Om du är intresserad av att veta mer eller flytta hit är du välkommen att kontakta oss, det går bra att både maila och ringa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Slomarp

Mjölby kommun

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.