Kundval Karlstad
Hunden Maja
Verksamhetschefer Ida Hedberg och Sofia Larsson

Attendo Hemtjänst Karlstad

Karlstad

Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Om oss

Attendo Hemtjänst Karlstad har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar din hjälp tillsammans med dig så att det passar efter dina behov och önskemål. Målet för oss är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.


Organisation

Attendo

Verksamhetens storlek (antal kunder)

350-400

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför hemtjänstinsatser på uppdrag av Karlstads kommun. Du som beviljats hemtjänst av kommunens biståndsbedömare kan välja oss som utförare av insatserna. Du får hjälp med exempelvis personlig hygien, sänggående och påklädnad.

Tilläggstjänster
För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda tilläggstjänster. Vi skräddarsyr tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp. Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Aktiviteter
Vill du hitta på något roligt, gå en promenad eller bara sitta ner en stund tillsammans och fika kan vi hjälpa dig med det. Du som kund hos oss är också varmt välkommen till våra trivselträffar varje veckan där vi umgås, spelar bingo och bjuder på extra gott fika.


Typ av insats

Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster

Arbetssätt

Vår ledstjärna är att vi ska ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål - att underlätta och stötta dig i din vardag. Vi finns helt enkelt till för dig.

Kontinuitet

Vi strävar efter att minimera antalet personer som utför insatserna hos dig. På det sättet lär vi också känna dig och dina behov ännu bättre.

Kontaktperson

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Genomförandeplan

För att försäkra oss om att du får den hjälp du behöver utförd på ditt sätt dokumenteras dina önskemål i en genomförandeplan. Den följs regelbundet upp av din kontaktman

Personal

Hos Attendo hemtjänst Karlstad arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor. Våra medarbetare har bred kompetens och erfarenhet och vi kan erbjuda medarbetare med olika språkkompetenser.


Språk

Svenska

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Mat

Måltiderna är viktiga delar av dagen för de flesta av oss. På Attendo hemtjänst hjälper dig som kund att värma matlådor som levereras till dig av Samhall. Vi ser även till att ordna goda tillbehör och skapa en trevlig måltidsstund för dig. Du är varmt välkommen till våra trivselträffar varje vecka där vi bjuder på lite extra gott fika som våfflor eller tårta.


Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. 


Våra verksamhetschefer Ida Hedberg och Sofia Larsson

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Kontaktperson

Sofia Larsson & Ida Hedberg

Postnummer

654 66

Postort

Karlstad

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig. Bra att veta kan vara att om du vill välja oss som hemtjänstutförare behöver du först ett biståndsbeslut från din kommun. Kontakta en biståndshandläggare på kommunen för att göra en ansökan.

Kontakta/Ställ en fråga till verksamheten

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Translate

Tyck till