Ekebyvägen

Om oss

Livsstilsboende med inriktning Utevistelse & Trädgård
Attendo Ekebyvägen är ett modernt demensboende i Eskilstuna med inriktning Utevistelse & Trädgård. Här har vi ett stort fokus på naturen och vistas ute så ofta som möjligt. Vi har en härlig trädgård med utegym, grillplats, promenadslingor och uterum för trevliga stunder.

Välkommen till oss!

Organisation
Organisationsform
Företag
Driftsform
Entreprenad

Boendet

Allmän beskrivning

Inomhus har vi lagt stor vikt på att skapa en inspirerande och avkopplande miljö med bland annat ett härligt spa. Lägenheterna är ljusa och moderna och det finns gott om gemensamma utrymmen för trevliga stunder tillsammans.

Attendo Nära - Ett sätt att umgås och kommunicera mellan boende och närstående

Lediga platser
Demens - Permanent
Verksamhetens storlek (antal lägenheter)
54
Lägenheterna
30 kvm
På boendet
Härlig trädgård
Utegym
Spa
Vinterträdgård

Aktiviteter

Det här är ett boende för dig som vill vara aktiv och uppleva en meningsfull dag i gemenskap med andra. Vi har bland annat ett utegym, promenadslingor, spa-avdelning och vinterträdgård.

Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
Attendos God Mat-koncept är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!

Attendo mat

Vård & Omsorg

Individen i fokus
Alla boende på Attendo Ekebyvägen har en kontaktperson och en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Tillsammans gör vi upp en individuell plan så att du får den omsorg och omvårdnad du behöver och på det sätt du önskar. Detta dokumenteras i en genomförandeplan som vi regelbundet följer upp tillsammans med dig.

Personal

Engagerade medarbetare
Attendo Ekebyvägen leds av en verksamhetschef. I övrigt har vi omvårdnadsmedarbetare dygnet runt samt en sjuksköterska på dagtid och via jour under kvällar och helger.

Vi har även en arbetsterapeut och sjukgymnast på vardagar samt läkare som besöker oss regelbundet.

Språk
Svenska
Kollektivavtal

Ja, personalen omfattas av ett kollektivavtal

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Sophia Bleesberg Verksamhetschef
Gatuadress
Ekebyvägen 1A
Postnummer
632 23
Postort
Eskilstuna
Vill du bli kund hos oss?

Om du är intresserad av att veta mer eller flytta hit är du välkommen att kontakta oss, det går bra att både maila och ringa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Ekebyvägen

Eskilstuna kommun

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.