Attendo Lundby Park

Om oss

Välkommen till Attendo Lundby Park som är ett nybyggt modernt äldreboende som ligger på Hisingen, Göteborg.

Boendet har 99 trivsamma och ljusa lägenheter fördelat på tio avdelningar med stora balkonger och fina gemensamma utrymmen för samvaro. Här skapas omsorg på ditt sätt - Det är du som bestämmer hur din dag ska se ut, hur omsorgen ska utformas och vilka aktiviteter och utflykter du vill vara med på. Boendet ligger nära butiker, restauranger och spårvagnen stannar precis utanför. Här finns även möjlighet till parboende.

Livsstilsboende sport & spa
Här står aktiviteter och välmående i fokus. Här kan du hålla dig aktiv i ett gemensamt gym. Du kan även njuta av bastu och bad i vår spaavdelning. I sportbaren kan man ta något gott att dricka och följa favoritlaget via vår storbilds-TV eller njuta av värmen i vårt solrum.

Livsstilsboende kultur & nöje
Boendet drivs utifrån konceptet kultur & nöje, vilket innebär att vi har fokus på alla former av kulturupplevelser. Du bjuds på olika typer av underhållning samt kulturcirklar om litteratur, konst och nostalgitripper. Kulturcafé, allsång, dans och spännande diskussioner kring kulturlivet tycker vi är spännande. Den som vill kan ansluta sig till boendets egen kör. Vi besöker också muséer och utställningar.

Attendo Nära - Ett sätt att umgås och kommunicera mellan boende och närstående

Organisation
Organisationsform
Företag

Boendet

Lediga platser
Demens - Permanent
Parlägenhet
Omvårdnad - Permanent

Aktiviteter

På Attendo Lundby Park erbjuds aktiviteter dagligen och dessa planeras av aktivitetsansvariga.

Med inriktningen Kultur & Nöje innebär att vi ordna aktiviteter med kulturella inslag som musik, dans, historieberättande, högläsning och mycket annat. Med intiktningen Sport & Spa ges möjlighet för de boende att gå på träningspass i gymmet, svalka sig i sportbaren, sola sig i solrummet, ta en kopp kaffe på takterrassen eller koppla av med bad, massage och kroppsvårdsbehandlingar. 

Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
Attendos God Mat-koncept är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!

Attendo mat

Vård & Omsorg

Kontaktperson som ansvarar lite extra för just dig
När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vår fysioterapeut förskriver hjälpmedel och arbetar med rehabilitering samt handleder övriga medarbetare. Vi upprättar en så kallad genomförandeplan tillsammans med dig för att du ska vara delaktig och själv bestämma hur du vill ha din hjälp utförd.

Personal

Medarbetare med gedigen kompetens och erfarenhet
På Attendo Lundby Park utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg dygen runt. Här finns sjuksköterskor på plats dagtid och tillgänglig jour samt att fysioterapeuter och arbetsterapeuter dagtid. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill ha den.

Vi samverkar med närliggade vårdcentral och läkare kommer till boendet varje vecka.

Språk
Svenska
Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Nikolina Matovska Verksamhetschef
Gatuadress
Hjalmar Brantingsgatan 100
Postnummer
417 11
Postort
Kvillebäcken
Vill du bli kund hos oss?

Om du är intresserad av att veta mer eller flytta hit är du välkommen att kontakta oss, det går bra att både maila och ringa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Attendo Lundby Park

Hisingen

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.