Attendo Kantarellvägen

Kantarellvägen 5B, Österåker Karta

Typ av plats

Demens

Lediga platser

Om oss

Trivsamt boende i vacker omgivning
Attendo Kantarellvägen är ett nytt äldreboende med hem­trevliga lokaler för aktiviteter och social samvaro. Eftersom det är ett litet boende med endast 40 platser, skapas en familjär stämning där det är lätt att umgås och träffa nya bekantskaper.

Livsstilsboende kultur & nöje
Boendet drivs utifrån konceptet kultur & nöje, vilket innebär att vi har fokus på alla former av kulturupplevelser. Du bjuds på olika typer av underhållning samt kulturcirklar om litteratur, konst och nostalgitripper. Kulturcafé, allsång, dans och spännande diskussioner kring kulturlivet tycker vi är spännande. Den som vill kan ansluta sig till boendets egen kör. Vi besöker också muséer och utställningar.

Se filmen om Attendos livsstilskoncept kultur & nöje

Inriktning/Profil

Kultur

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Varje avdelning har en vacker matsal samt ett rymligt vardagsrum med anslutning till en inglasad balkong, som nyttjas för vårlunch, fika i solen, värmande glögg i adventstid eller för att tillsammans bara njuta av sång och musik. Den grönskande trädgården med bland annat fontän och uppvärmda bänkar, erbjuder stunder för avkoppling och aktivitet, medan det runt knuten finns vackra promenadstråk.

Vardagsrummen har gott om plats för roliga sammankomster medan Biblioteket och Café Kantarellvägen bjuder på mångsidiga aktivite­ter med fokus på kultur.

Lägenheterna har en behaglig inredning, trinettkök och ett rymligt helkaklat badrum. Det finns Wi-Fi samt uttag för TV och telefon.

Lediga platser

  • Demens - Permanent
  • Omvårdnad - Permanent

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

40

Aktiviteter

Vi arbetar utifrån Äldreomsorgens nationella värdegrund för att skapa trygghet och välbefinnande, en kärleksfull omgivning med omsorg som respekterar alla boende som unika individer. Vi är kreativa och påhittiga med nya aktiviteter, dina önskemål och förslag är viktiga för att planera uppskattade aktiviteter med stor variation. Dagarna ska präglas av det som just du tycker om att göra!


Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
 är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!


Vård & Omsorg

På Attendo Kantarellvägen får du all omsorg enligt dina behov och önskemål. Verksamheten vänder sig till personer med demenssjukdom och särskilt omvårdnadsbehov.

Personal

Samtliga medarbetare har erfarenhet av och en bred kompetens inom äldreomsorg. Sjuksköterska finns på plats dagtid måndag–söndag, övrig tid anlitas vårt mobila team. Fysioterapeut och arbetsterapeut besöker oss varje vecka. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver, på det sättet som du vill ha den.

Språk

Svenska

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kvalitetsregister

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

072-142 60 22

Kontaktperson

Mattias Blomqvist

Gatuadress

Kantarellvägen 5B

Postnummer

184 34

Postort

Åkersberga

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

072-142 60 22

Translate

Tyck till