Attendo Vårdbo Vallentuna

Ekebyvägen 40, Vallentuna Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad

Lediga platser

Om oss

Naturnära och mysigt äldreboende
Attendo Vårdbo Vallentuna ligger i natursköna omgivningar. Här är det nära till fina promenadstråk och en 4H-gård där det finns flera olika djur att titta på. 

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Äldreboendet består av 33 lägenheter varav 25 demensplatser samt 8 platser för somatisk omvårdnad. Lägenheterna har ett trinettkök med plattor och kylskåp. Varje lägenhet är möblerad med en vårdsäng och ett nattduksbord, i övrigt möblerar du själv. Det finns uttag för TV, telefoni och bredband. Badrummen är stora och modernt utrustade.

Varje avdelning har en öppen planlösning med ett stort och hemtrevligt allrum med tillgång till en stor fin altan eller balkong. I samlingssalen har vi gemensamma aktiviteter och underhållning med plats för många personer.


Lediga platser

  • Demens - Permanent
  • Omvårdnad - Permanent

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

33

Aktiviteter

Här har vi många aktiviteter, vi har en trivselvärdinna som tillsammans med sjukgymnast, arbetsterapeut och samordnare anordnar olika aktiviteter som du själv väljer om du vill delta i.

Utevistelse och promenader är ett prioriterat område för oss. Vi har nära till naturen och en 4H gård med hästar, får, getter och grisar som vi gärna besöker.

I övrigt ordnar vi olika typer av aktiviteter som musikunderhållning, konst i vården, bingo, gymnastik, andakt, spa, café och någon tema aktivitet. br]
Du kan även boka tid hos frisör, fotvårdare och massör.


Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
 är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!


Vård & Omsorg

Vi lägger stort fokus på en individbaserad vård- och omsorg med delaktighet och engagemang från såväl boende som närstående. När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson och ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. 

Personal

På Attendo Vårdbo Vallentuna finns en verksamhetschef som är ansvarig för verksamheten.

Medarbetargruppen består i övrigt av sjuksköterskor, undersköterskor sjukgymnast, arbetsterapeut och lokalvårdare.

Det finns sjuksköterska att tillgå dygnet runt.

Ansvarig läkare som tillhör vårdcentralen Legevisitten besöker verksamheten varje vecka, övrig tid kontaktas läkare vid behov.

Språk

Svenska

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. 

Kvalitetsregister

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

072-142 95 16

Kontaktperson

Anette Högberg

Gatuadress

Ekebyvägen 40

Postnummer

186 34

Postort

Vallentuna

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

072-142 95 16

Translate

Tyck till