Tujagården

Cedergatan 11 , Västerås Karta

Typ av plats

Omvårdnad

Om oss

Attendo Tujagården är ett mindre äldreboende som ligger i bostadsområdet Skiljebo i Västerås. Vi har ett angränsande skogsområde med fina promenadvägar runt knuten. En kort promenad bort finns Skiljebo centrum med apotek, matvaruaffär, restaurang, blomsterhandel, bank samt tobaksaffär med posttjänster. Vi tillgodoser den boendes omsorg och berikar dennes vardag genom att erbjuda aktiviteter och gemenskap. Hos oss lagas all mat på plats i våra kök.

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Entreprenad

Boendet

Lägenheterna är trivsamma och består alla av ett stort sovrum/vardagsrum, ett litet pentry med kokmöjlighet och kylskåp, samt ett stort badrum.

De boende har också tillgång till det gemensamma allrummet och matsal på varje våning. Det finns också stora terrasser och generösa balkonger på respektive våningsplan.


Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

36

Avdelningar

3 våningsplan

Mat & Dryck

På Attendo Tujagården är måltiden mycket viktig. Medarbetarna på varje avdelning tillagar maten från grunden av goda råvaror. Vi lagar ofta husmanskost och den uppskattas både av boende och närstående. Aptiten stimuleras av de hemtrevliga dofter som sprids och de boende kan påverka vilken mat som tillagas. Medarbetarna bakar även vetebröd och kakor till kaffet. Helger och högtider uppmärksammar vi naturligtvis med vacker dukning och lite extra fin mat.

Vård & Omsorg

Omsorg

Attendo Tujagården har som vision att stärka individen, och vi lägger därför stor vikt vid att boende själva ska kunna påverka och vara delaktiga i omsorgen. Vårdplanering och omvårdnadsträffar följs upp med jämna mellanrum tillsammans med sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast.

En kontaktperson utses till varje boende med extra ansvar för att skapa kontinuitet i omvårdnaden. Genom att vara öppna för förslag och synpunkter värnar vi om en bra dialog med boende och närstående.

Personal

På Attendo Tujagården arbetar engagerade och motiverade medarbetare med gedigen erfarenhet. Här arbetar verksamhetschef, samordnare, trivselvärd, sjuksköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, undersköterskor och vårdbiträden.

Vi har också ett nära samarbete med ansvarig familjeläkare samt med arbetsterapeut och sjukgymnast.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!


Språk

Svenska

Kollektivavtal information

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

072 085 04 14

Kontaktperson

Pia Sahlgren

Gatuadress

Cedergatan 11

Postnummer

723 41

Postort

Västerås

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

072 085 04 14

Translate

Tyck till