Vardaga Villa Höjden

Om oss

Nytt äldreboende i Göteborg

 

Villa Höjden är ett nybyggt och modernt äldreboende som stod klart i början av 2022 och som är en del av det nya bostadsområdet Ekebäckshöjd.

 

 

 

 

 

 

 

Boendet har närhet till såväl Slottsskogen som stadsdelen Majorna.

 

 

 

 

 

 

 

 

Verksamheten vänder sig både till personer med somatisk (kroppslig) sjukdom och till personer med demenssjukdom.

 

 

 

 

 

Här kommer du som boende att få:

 

 

 

 

 


 • Omsorg utifrån just dina behov och förutsättningar.
   

 • Måltider som bidrar med en stund av glädje, samvaro och gemenskap.
   

 • Ett utbud av aktiviteter och utevistelser som är så stort att du varje dag känner att det finns något som passar dig.
   

 • Använda modern teknik som ger dig ökad självständighet och trygghet. Självklart får du tillgång till surfplatta och musiktjänster.
   

 • Vi skapar möjlighet till liv och rörelse i vårt stora rum för social samvaro där du umgås med anhöriga eller andra boende. På vår vackra terrass kan du njuta av en stund bland växter. Dessa platser är till för dig som bor här, men även för dina anhöriga.
   
 •  
 •  
 •  

 

 

Villa Höjden är arbetsplats för sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeut/aktivitetsansvarig. Det är bemannat dygnet runt för att de boende ska få en så trygg och säker omvårdnad som möjligt utifrån behov och önskemål.

 

 

Platser


Är du intresserad av att bo på Villa Höjden? Praktisk information om hur du söker plats på äldreboenden hittar du här på Vardaga.se.

Vill du veta mer om hur det är att bo hos oss?

Läs mer om vårt äldreomsorg och vårt koncept Den goda dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Organisation
Organisationsform
Företag
Driftsform
Egen regi

Boendet

Allmän beskrivning

Boendet har fem våningar och det finns 90 trivsamma, rymliga och ljusa lägenheter som även möjliggör för parboende. Gemensamhetsutrymmena
är inredda enligt Vardagas prisbelönta boendekoncept.
På varje våningsplan finns 18 lägenheter fördelade på två enheter samt gemensamt kök och balkong. Överst i huset finns en festvåning med direktanslutning till en fantastisk terrass med underbar utsikt. Det finns även en terrass på entréplan samt ett sparum, för fot- och hårvård. I huset finns även en Ica -butik.


Om lägenheterna
Lägenheterna är cirka 30 kvadratmeter och utrustade med trinettkök med kylskåp och garderob, samt tvättmaskin. Badrum och dusch är anpassade för funktionsnedsatta att röra sig fritt. Trygghets- och rörelselarm finns. Lägenheten har en höj- och sänkbar säng, i övrigt möblerar du med egna möbler och saker.

Närmiljö
Villa Höjden är en del av det nya bostadsområdet Ekebäckshöjd. Här finns en stadskänsla med levande gatuplan och goda kommunikationer. Det är nära till såväl Slottsskogen som stadsdelen Majorna med butiker och restauranger.

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)
90

Kvalitet

Kvalitet skapas i mötet med varje individ. Därför är Vardagas ledningssystem för kvalitet, Qualimax, byggt för att ständigt förbättra kvaliteten utifrån de boendes perspektiv, önskningar och behov. Vårt mål är att uppfattas som ett kvalitetsföretag av boende, närstående, uppdragsgivare och medarbetare. För att ge våra medarbetare stöd i kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbetet krävs fungerande struktur och rutiner — det ger trygghet i mötet med de boende och närstående. Vi sätter tydliga kvalitetsmål och leder, styr och följer upp kvaliteten i företaget kontinuerligt med månatliga avstämningar med samtliga chefer.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Anna Olvhammar, verksamhetschef
Gatuadress
Sjupundsgatan 2
Postnummer
41484
Postort
Göteborg
Vill du bli kund hos oss?

För att ställa dig i kö för en plats hos oss på Villa Höjden krävs att du är 65 år eller äldre och har ett beviljat biståndsbeslut för särskilt boende från din kommun. Om du bor i Göteborg kan du läsa mer [link=https://goteborg.se/wps/portal/start/aldre/boenden-for-aldre/vardomsorgsboende/ansok-om-lagenhet-pa-vardomsorgsboende/!ut/p/z1/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfIjo8ziAwy9Ai2cDB0N_N0t3Qw8Q7wD3Py8fSzcjQz0wwkpiAJKG-AAjjD96MJOQUZOxgYG7v5GYP0E7cdjAQH9BbmhoaGOiooAESmGuA!!/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/]här[/link].

Villa Höjden beräknas ta emot sina första boende i februari 2022. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Vardaga Villa Höjden

Sydväst

Söker du jobb?

Kolla in karriärsajten . Här kan du läsa mer om Vardaga som arbetsgivare och vad vi kan erbjuda dig.

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.