Seniorlägenheter – Neuberghska Bambergska

Seniorlägenheter – Neuberghska Bambergska

Doktor Allards Gata 4, Göteborg Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Anmäl ditt intresse

Allmänt

I samma fastighet som Neuberghska Bambergska äldreboendet finns sex moderna seniorlägenheter för personer som vill ha mer trygghet och social samvaro än i sitt nuvarande hem. Detta tack vare en donation från Herman Katz.

Här bor man helt självständigt, om man behöver mer hjälp ansöker man om hemtjänst hos Göteborgs stad. Seniorer som bor i seniorlägenheterna har möjlighet att köpa måltider från äldreboendet och delta i deras aktiviteter.

Om du är intresserad av en seniorlägenhet ska du kontakta Neuberghska Bamberska äldreboendet för mer information. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan. Du behöver inget biståndsbeslut.

Välkommen till ett levande hus med plats för glädje och gemenskap.

Bostäder

Seniorboendet består av sex lägenheter i varierande storlek, 63 – 83 kvadratmeter. Alla har ett kök där micro och diskmaskin ingår. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna har också egen balkong. 

Läge

I närheten

Huset ligger relativt centralt i ett lugnt område i Guldheden utan mycket stadstrafik.

Kommunikationer

Det är nära till allmänna kommunikationer.

Service & Aktiviteter

Service

I huset finns en koscherbutik som har öppet en gång i veckan.

Kontakt

Hemsida
Telefonnummer
Gatuadress
Doktor Allards Gata 4
Postnummer
413 23
Postort
Göteborg
Vill du bli kund hos oss?

Vi har en egen bostadskö och om du är intresserad eller har frågor är du välkommen att kontakta oss. Det krävs inget biståndsbeslut för att flytta hit.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Seniorlägenheter – Neuberghska Bambergska

Centrum

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.