Saffransgatan 100

Saffransgatan 100

Saffransgatan 100, Angered Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Ansök på Boplats.se

Allmänt

På Saffransgatan i nordöstra Gårdsten, i stadsdelen Angered, finns nybyggda hyresrätter för seniorer. Boendet har 41 stycken lägenheter – 1:or, 2:or och 3:or i fyra våningsplan. Det finns hiss som når alla våningsplan. Lägenheternas storlek varierar mellan 34 kvm och 79,5 kvm.

Saffransgatan 100 är bostäder avsett för dig som är över 55 år och som vill bo med personer som är i samma ålder. Det är inget ålderdomshem utan lägenheter för dig som är aktiv och som vill hitta på saker med andra. Alla hyresgäster har tillgång till en gemensamhetslokal där det kan anordnas olika typer av aktiviteter.

Se även våra andra boenden för seniorer:
Gårdstenshuset/Muskotgatan 10
Muskotgatan
Akaciagården 11 och 18, Västra Gården 

Om du vill ansöka om att bo hos oss behöver du göra det på nya.Boplats.se. Där hittar du alla våra lediga lägenheter!

Minimiålder
55 år

Bostäder

Våra lägenheter utmärks av en välplanerad helhetslösning, är modernt utrustade och har öppen och ljus planlösning för ett bekymmersfritt och bekvämt boende.

Badrummen är rymliga och fräscha. Här är helkaklat och det finns kombimaskin för tvätt och tork.

Köken är ljusa och fräscha och försedda med bland annat diskmaskin. De är modernt och genomtänkt planerade för inspirerande matlagning med bra avställningsytor och korta förflyttningar.

Samtliga lägenheter har tillgång till någon typ av uteplats eller balkong. Alla lägenheter på markplan har egen uteplats och övriga bostäder har antingen inglasad balkong eller fransk balkong. 

Faciliteter

Hela fastigheten är trygg och tillgänglig och trapphuset är försett med elektroniskt låssystem. I entrén kommer postboxarna att finnas och på entréplan finns utrymmen för förvaring av rullstolar och rullatorer. Det finns även cykelrum, och till alla lägenheter även ett förråd. Det kommer att gå utmärkt att köra bilen ända fram till entréporten för avlastning.

Parkeringshuset når man via lägenhetskorridorerna. Cykelrummet finns förlagt på entréplan i parkeringshuset och hit kommer man genom samma passersystem. 

Saffransgatan 100 är byggt enligt rådande tillgänglighetskrav. Dessutom installerar vi solceller för att bidra till en ekologisk hållbarhet.

Läge

Saffransgatan är beläget i nordöstra delen av Gårdsten och här är närhet till såväl all slags service som natursköna grönområden.

Huset har en ljus och välkomnande tegelfasad och i närområdet finns många grönytor och planteringar. Alldeles intill finns ett mindre skogsparti och i den angränsande Gårdstensdalen finns härliga grönområden, utegym, lekplatser och gångstråk.

Ett stenkast bort finns Gårdsten Centrum med butiker, café, restaurang, tandläkare och vårdcentral. Här planeras även för ett apotek.

För den som vill åka kollektivt finns busshållplats 300 meter från huset.

Service & Aktiviteter

Saffransgatan 100 fungerar som övriga hyreshus. Huschefen i området är din kontakt för service och information. Dessutom finns Trygghetsgruppen på plats 365 dagar om året i området.

Gemensamma utrymmen
Gemensamhetslokalen är ett extra vardagsrum för dig och dina grannar. En social mötesplats för aktiviteter och festliga arrangemang för alla som bor i huset. I närområdet finns även en större lokal att hyra för egna arrangemang.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Gatuadress
Saffransgatan 100
Postnummer
424 42
Postort
Angered
Vill du bli kund hos oss?

Om du vill ansöka om att bo här behöver du göra det på nya.Boplats.se. Där hittar du alla våra lediga lägenheter! Kontakta oss gärna om du har frågor.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Saffransgatan 100

Nordost

Har du frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss via formuläret. Våra lediga lägenheter söker du via Boplats.se.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.