Kv Lärkan

Kv Lärkan

Finningevägen 40E-G, Strängnäs Karta

Typ av boende
Trygghetsboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Ledigt att hyra
Anmäl ditt intresse

Allmänt

Nyproducerat trygghetsboende i Strängnäs
I en skogsdunge intill Långbergsparken och Kungstornet hittar du kvarteret Lärkan, det tryggaste boendet i Strängnäs. Boendet består av 42 nybyggda, ljusa och välplanerade hyreslägenheter. Ett boende som är bekvämt och tryggt på samma gång, endast 250 m från Strängnäs resecentrum och ett stenkast från livsmedelsbutik, apotek och vårdcentral.

hus

Uthyrning pågår! Kontakta oss för visning.
Genom projektet har vi skapat en plats där man kan slå sig till ro när huset har blivit för stort eller när gemenskap och närheten till service är viktig.

Kvarteret Lärkan består av ett lamellhus i fyra våningar fördelat på tre trapphus samt ett underjordiskt garage. Den övre våningen är något indragen vilket skapar generösa terrasser i samtliga vädersträck. Fasaden är av rödgrå skiffer och accentueras med röda fönsterkarmar, allt för att byggnaden ska smälta in bland närliggande tegelbyggnader, ekar och tallar. I garaget finns plats för 22 bilar och möjlighet till laddning av elbil. Det finns plats för cyklar och lägenhetsförråd i garagevåningen som nås med hiss från samtliga trapphus.

På taket solceller installerats, en av flera bidragande faktorer till att projektet miljöcertifieras med Miljöbyggnad Silver.

lärkan

Minimiålder
65 år
Planerad inflytt
Inflyttning sker från och med sommaren 2023

Lägenheter

Hyreslägenheterna utrustas med väl valda material i kök och badrum för att skapa en stilren känsla. Detta kompletteras med diskmaskin och förberedelse för mikro i kök samt kombimaskin, handdukstork och duschvägg i glas i badrum. Majoriteten av lägenheterna har privat balkong, terrass eller uteplats i markplan. Det finns 1 - 3 rok, 35-74 kvm.

Informationsbroschyr Kv Lärkan

Hitta din lägenhet
Uthyrning och inflyttning är igång sedan sommaren 2023. Via vår digitala bostadsväljare kan du se och jämföra tillgängliga lägenheter. Här finns också mer information om projektet samt uthyrningsprocessen. Här kan du läsa mer om uthyrningsprocessen

lärkan lägenhet

Faciliteter

Garage
I garaget finns plats för 22 bilar och möjlighet till laddning av elbil. Det finns plats för cyklar och lägenhetsförråd i garagevåningen som nås med hiss från samtliga trapphus.

Gemensamma ytor
I kvarteret Lärkan finns flera gemensamma ytor som är tillgängliga för de boende dygnet runt. I det östra trapphuset ligger en gemensamhetslokal på drygt 110 kvm som utrustats med studierum, allrum, RWC och kök. I direkt anslutning till lokalen finns boendegården med ett växthus planerat för både odling och samvaro. På terrassplanet i det västra och mittersta trapphuset finns två gemensamma takterrasser i bästa solläge med utsikt över Strängnäs södra delar.

lärkan2

Kontakt

Företag
Hemsida
Telefonnummer
Gatuadress
Finningevägen 40E-G
Postnummer
645 40
Postort
Strängnäs
Vill du bo här?

Det finns flera lediga lägenheter att välja mellan. Via vår digitala bostadsväljare kan du se och jämföra tillgängliga lägenheter. Det finns också möjlighet till lägenhetsvisning om du är intresserad.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Kv Lärkan

Strängnäs kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.