AttendoHem - Vikaholmsallén

AttendoHem - Vikaholmsallén

Vikaholms Allén 52, Växjö Karta

Typ av boende
Trygghetsboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Anmäl ditt intresse

Allmänt

AttendoHem - Vikaholmsallén i Växjö är ett modernt och naturnära trygghetsboende. Här är utemiljön central med skog på baksidan och en fantastisk trädgård på framsidan. 

Bo tryggt på AttendoHem
AttendoHem är ett trygghetsboende med genomtänkt och ombonad miljö där du får tillgång till service, gemenskap och aktiviteter. Ditt välmående är det viktigaste för oss. Till oss kan du som har beviljad hemtjänst från kommunen flytta. Här hyr du din lägenhet på samma sätt som i ett hyreshus. Skillnaden mot en vanlig hyresbostad är att det finns gemensamma ytor för social samvaro och att boendet är bemannat av Attendos engagerade medarbetare som utför din hemtjänst och återkommande ordnar aktiviteter. Läs mer om AttendoHem.

Livsstilsboende utevistelse & trädgård
AttendoHem Vikaholmsallén är ett livsstilsboende med inriktning utevistelse & trädgård. Det innebär att du erbjuds en vacker och stimulerande utemiljö där du kan ägna dig åt trädgårdssysslor, träna i utegymmet eller bara njuta av en promenad i området eller en fika i trädgården.

Faciliteter

I nära anslutning till varje lägenhet finns stora gemenskapsutrymmen i form av sällskapsrum, kök samt uteplats/balkong som boende kan använda enskilt eller tillsammans med grannar, närstående eller bekanta. 

Service & Aktiviteter

AttendoHem erbjuder flera fördelar framför att bo kvar hemma:

Social samvaro
Vår trivselvärd ordnar gemensamma aktiviteter som du kan delta i. Det är allt ifrån dans, underhållning, ”matresor”, chokladprovning och musikquiz till olika uteaktiviteter i den fantastiska trädgården. De boende har självklart ett stort inflytande över utformningen av våra aktiviteter.

Hemtjänst och trygghetslarm
Precis som vanlig hemtjänst får du ett trygghetslarm där vår hemtjänstpersonal besvararditt larm. Det skapar trygghet i form av snabb kontakt och hjälp om olyckan skulle vara framme. Nattetid besvarar kommunen larmet.

Kontaktman
Du som anlitar Attendos hemtjänst får en egen kontaktman, med utökat ansvar gällande din trygghet, dina intressen och dina behov.

Service
Vi kan erbjuda regelbundna besök av frisör och fotvårdare, som kommer hem till dig om du önskar. Genom samarbete med den lokala hemtjänsten erbjuds också möjlighet att träffa sjuksköterska vid behov.

Boendevärd
Vår boendevärd finns normalt på plats på vardagar på fasta tider och ger råd och stöd samt hjälper till med frågor kring boendet eller behov av omsorg. Det kan gälla allt från in- och utflyttningsfrågor till funderingar om service och avgifter, exempelvis ansökan om bostadsbidrag eller biståndsansökan för utökad hemhjälp/särskilt boende.

Inköp tvätt och städ
Vi hjälper gärna till med inköp gällande tvätt och städ. Vi kan både sköta det helt eller stötta de boende att klara av det själv.

Hushållsnära tjänster
Det finns även möjlighet att köpa tilläggstjänster med RUT-avdrag, exempelvis fönsterputs, städning och inköp. Vi sköter kontakten med Skatteverket.

Mat
På AttendoHem väljer du själv om du vill ta del av våra populära måltidsprogram i samarbete med våra måltidsleverantörer. Vi erbjuder vanligen helabonnemang som inkluderar måltider och fika, eller halvabonnemang med lunch och middag. 

Kontakt

Företag
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Petra Borgman
Gatuadress
Vikaholms Allén 52
Postnummer
352 20
Postort
Växjö
Vill du bo här?

Om du är intresserad av att veta mer eller flytta hit är du välkommen att kontakta oss, det går bra att både maila och ringa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

Vägbeskrivning

AttendoHem - Vikaholmsallén

Växjö kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.