Nyproduktion

Flaggspelet Östra Kanalstaden

Österskärsvägen , Österåker Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Allmänt

Flaggspelet kommer att ligga intill Åkers kanal i Östra kanalstaden, en kort promenad från Åkersberga centrum. Kanalstaden blir en modern kvartersstad med gröna innergårdar och central park med möjlighet till båtplats. Vi planerar även för ett kafé eller en restaurang i området.

Åkersberga har länge varit en uppskattad destination både för golfare och båtentusiaster. Här bor du nära brygga och båtliv samtidigt som du har goda kommunikationer till Stockholms city.

Vårt fokus är trygga och tillgängliga seniorbostäder med möjlighet till gemenskap och Boförmåner


Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Kvartal 2 och 4 2019

Bostäder


 
Lägenheterna kommer att bli ljusa och välplanerade och nästan alla får egen balkong eller uteplats mot den gröna innergården. När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. Badrummen är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Läs mer om inredningen på Flaggspelet här
 Ett energiklassat lågenergihus
Flaggspelet är ett lågenergihus vilket innebär att det är bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

Antal bostäder

55

Storlek

2 - 5 r.o.k

Faciliteter

Gemensamhetslokal
En extra mötesplats för dig och dina grannar för gemensamma aktiviteter eller bokar den för privata evenemang. Lokalen är välplanerad och alltid utrustad med kök och toalett.

Gästrum
I varje hus vi bygger planeras för ett gästrum. En extra övernattningsmöjlighet som bidrar till att det blir lite enklare för dig att ha familj och vänner på besök.


Faciliteter

  • Gemensamhetslokal med övernattningsrum
  • Förråd
  • Parkering
  • Tvättstuga

Läge

Åkersberga har länge varit en uppskattad destination både för golfare och båtentusiaster. Här bor du nära brygga och båtliv samtidigt som du har goda kommunikationer till Stockholms city. Husen kommer att ligga på gångavstånd från Åkersberga centrum.
 

Service & Aktiviteter

Boförmåner
När du flyttar in i en bostad byggd av oss får du tillgång till våra Boförmåner. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.
 

Aktiviteter
I alla våra hus finns tillgång till gemensamhetslokal. En mötesplats för fikastunder, samtal, bokklubbar och aktiviteter för alla som bor i huset.


Kontakt

Organisation

Seniorgården

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

020-120 00 22

Kontaktperson

Kundtjänst Seniorgården

Gatuadress

Österskärsvägen

Postnummer

184 53

Postort

Åkersberga

Hitta hit

Vägbeskrivning

Ställ en fråga

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

020-120 00 22

Translate

Tyck till