Nyproduktion

Bonum Brf Guldmyntet

Askim-Frölunda-Högsbo, Göteborg Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Till salu

Allmänt

Gyllene utsikter i Högsbo
På kullen där Högsboskolan tidigare låg planerar Bonum för nya bostadsrättslägenheter i olika storlekar, alla med balkong eller en generös uteplats i soligt läge.

Husen byggs för att kännas som en naturlig del av den befintliga 50-talsbebyggelsen i Högsbo, samtidigt som de uppfyller moderna och högt ställa krav på tillgänglighet, innemiljö, energieffektivitet och miljöanpassning.

Bonum är bekväma bostäder för seniorer
Bonum Brf Guldmyntet är en del av Bonum som är Riksbyggens satsning på seniorboende. Vi erbjuder vackra och bekväma boenden för dig som vill bo kvar och trivas i din bostad. Det som gör Bonum unikt är att vi arbetar med seniorboendet som en helhet, med fyra delar: hemmet, förvaltningen, servicen och gemenskapen. Tillsammans med våra kärnvärden trygghet, bekvämlighet och trivsel bildar det Bonum seniorboende. Dessa genomsyrar såväl bostaden som förvaltningen och tjänsterna; allt för att du som kund hos oss ska bo bra och må ännu bättre.

Kostnadsfri intresseanmälan
Anmäl intresse till det här projektet och håll dig uppdaterad om vad som händer. Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något köp. Säljaren informerar dig sedan fortlöpande om vad som händer. Anmäl ditt intresse , du kan också kontakta vår säljare direkt via kontaktuppgifterna under rubriken Kontakt.
 

Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Inflyttning planerad till 2021

Bostäder

Ljusa, stora fönster, med balkong, luftiga planlösningar och lättskötta lägenheter med hög standard. Här erbjuder vi ett tryggt, inbjudande och praktiskt hem, som är utformat för att fungera även om behoven med tiden förändras.

Antal bostäder

79

Storlek

2 - 4 r.o.k

Pris

2 270 000 - 4 650 000 kr

Avgift

3 375 - 5 201 kr/mån

Faciliteter

Faciliteter

  • Lokal för gemensamma aktiviteter eller egna tillställningar
  • Övernattningslägenhet för den som vill kunna ta emot tillresande vänner

Läge

Vi lägger ned stor omsorg på att hitta rätt läge för husen. Högsbo är en lugn och promenadvänlig stadsdel, nära både centrala Göteborg och grönområden som Slottsskogen, Ruddalen, Änggårdsbergen och Botaniska trädgården.
 

I närområdet

  • Livsmedelsbutiker
  • Sjukvård
  • Kollektivtrafik

Service & Aktiviteter

Vår förvaltning innefattar såväl teknisk och ekonomisk förvaltning som tillsyn, skötsel och städning av fastigheten och trädgården.

I en Bonumförening har medlemmarna också tillgång till en egen Bonumvärd. Hen sköter om fastigheten på ett professionellt sätt, men erbjuder också individuellt anpassad hjälp till alla som bor i huset. Det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester till montering av hyllor och bärhjälp hem från mataffären. Därför har varje Bonumförening en egen Bonumvärd som ansvar för utförandet av de tjänster som de boende väljer att köpa.

Bonumvärden kan också vara en viktig del av det sociala livet i bostadsrättsföreningen. Han eller hon hjälper till att ordna gemensamma aktiviteter och träffar, som grillkvällar, vinprovning eller annat som medlemmarna i föreningen tycker om. 
 

Kontakt

Organisation

Bonum

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

031-175636

Kontaktperson

Carina Ekenram Hagh, Säljare

Vill du bo här?

Bli medlem i Riksbyggen Förtur så får du information och inbjudan till säljstart till de projekt du anmält intresse för. Du registrerar medlemskap här och intresseanmälan till Bonum Brf Guldmyntet gör du här.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

031-175636

Translate

Tyck till