Boviva Halmstad

Kungsgatan 37, Halmstad Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Hyresrätt

Allmänt

BoViva Halmstad är vackert beläget i stadsdelen Gamle Tull. Bara ett stenkast från Nissans spegelblanka vatten. Nära till centrum, golfbanor, havet och vackra promenadstråk. Här erbjuder vi 119 hyreslägenheter. Moderna, ljusa och bekväma. För dig över 55 som vill njuta av livet i en lugn och skön miljö.

Det nya kvarteret i Gamle Tull har ett vackert formspråk med en varm röd/gul färgskala. Byggnadsstilen påminner om den som Christian IV förde med sig från Danmark för länge sedan. I huset finns en lobby med bekväma sittgrupper och biblioteksvägg. Här finns även en reception med en värd eller värdinna som servar de boende. Vid entrén till Axel Olsons gata 18 har du ytterligare möjligheter att umgås med övriga boende. Du kan också välja att spendera någon timme i biljardrummet.

I källarplanet finns garageplatser, plats för cyklar och två stora tvättstugor. Till varje lägenhet hör också ett källarförråd. 

När du tecknar ditt hyresavtal, tecknar du samtidigt ett separat serviceavtal i form av ett baspaket. För detta avtal utgår en särskild avgift. I baspaketet ingår en rad bekvämligheter (se nedan under fliken "Faciliteter") och utöver baspaketet har du som hyresgäst dessutom möjlighet att välja tilläggstjänster mot en viss avgift. Tjänsterna tas fram utifrån hyresgästernas önskemål.

Bostäder

Lägenheterna på BoViva håller god standard. I kök, sovrum och vardagsrum täcks golven av ekparkett. Väggarna är ljusa, med väl utvalda tapeter. Nästan alla lägenheter har balkong eller uteplats. De rymliga och fräscha badrummen har klinkergolv med värmeslingor.

Storlek

1 - 4 r.o.k

Faciliteter

När du tecknar ditt hyresavtal, tecknar du samtidigt ett separat serviceavtal i form av ett baspaket. För detta utgår en särskild avgift. Se nedan vad som ingår i baspaketet:

Faciliteter

  • Lunchrestaurang i huset
  • Reception och lobby – här får du hjälp med ärenden och svar på många frågor. I receptionen får du även information om kommande aktiviteter
  • Friskvård – gruppaktiviteter eller individuell rådgivning om träning och hälsa.
  • Boulebana utomhus
  • Relaxavdelning – koppla av med ett skönt bastu- eller bubbelbad
  • IT-rum – bredbandsuppkopplade datorer
  • Gemensamhetslokal – för aktiviteter och sammankomster
  • Biljardrum – med läshörna och bibliotek
  • Behandlingsrum

Läge

Stadsdelen Gamle Tull ligger i kanten av en härlig park invid Nissans strand. En gångbro förbinder stadsdelen med stadens hjärta. Ett nytt stadsbibliotek finns på granntomten vid Kulturskolan.

Service & Aktiviteter

Service

Utöver baspaketet, som du kan läsa om under fliken "Faciliteter" har du som hyresgäst dessutom möjlighet att välja tilläggstjänster mot en viss avgift. Tjänsterna tas fram utifrån hyresgästernas önskemål. Ett urval av de tilläggstjänster som vi kan erbjuda är garageplats, städning, kemtvätt, vaktmästarhjälp, massage och fotvård.

Kontakt

Organisation

BoViva

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

070 957 66 20

Gatuadress

Kungsgatan 37

Postnummer

302 27

Postort

Halmstad

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

070 957 66 20

Translate

Tyck till