Boviva Halmstad

Boviva Halmstad

Kungsgatan 37, Halmstad Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Intresserad? Ring: 070 957 66 20

Allmänt

BoViva Halmstad är vackert beläget i stadsdelen Gamle Tull. Bara ett stenkast från Nissans spegelblanka vatten. Nära till centrum, golfbanor, havet och vackra promenadstråk. Här erbjuder vi 119 hyreslägenheter. Moderna, ljusa och bekväma. För dig över 55 som vill njuta av livet i en lugn och skön miljö.

Det nya kvarteret i Gamle Tull har ett vackert formspråk med en varm röd/gul färgskala. Byggnadsstilen påminner om den som Christian IV förde med sig från Danmark för länge sedan. I huset finns en lobby med bekväma sittgrupper, läshörna, nybryggt kaffe och dagstidningar. Här finns även en reception med en värd eller värdinna som servar de boende. Vid entrén till Axel Olsons gata 18 finns möjlighet att umgås i biljardrummet, låna böcker och på 5 våning är salong med terrass, relax, gästrum m.m. beläget.

I källarplanet finns garageplatser, plats för cyklar och elopeder samt två stora tvättstugor. Till varje lägenhet hör också ett källarförråd. 

När du tecknar ditt hyresavtal, tecknar du samtidigt ett separat serviceavtal i form av ett baspaket. För detta avtal utgår en särskild avgift. I baspaketet ingår en rad bekvämligheter (se nedan under fliken "Faciliteter") och utöver baspaketet har du som hyresgäst dessutom möjlighet att välja servicetjänster mot en viss avgift. Tjänsterna tas fram utifrån hyresgästernas önskemål.

Intresserad att flytta hit?
Är du intresserad att flytta hit eller har funderingar är du välkommen att ringa oss på tele: 070 957 66 20. Vi ser fram emot ditt samtal!

Bostäder

Lägenheterna på BoViva håller god standard. I kök, sovrum och vardagsrum täcks golven av ekparkett. Väggarna är ljusa, med väl utvalda tapeter. Nästan alla lägenheter har balkong eller uteplats. De rymliga och fräscha badrummen har klinkergolv med värmeslingor. Diskmaskin finns i de flesta lägenheterna och i många finns även egen tvättmaskin.

Storlek
1 - 4 r.o.k

Faciliteter

När du tecknar ditt hyresavtal, tecknar du samtidigt ett separat serviceavtal i form av ett baspaket. För detta utgår en särskild avgift. Se nedan vad som ingår i baspaketet:

Faciliteter
Lunchrestaurang i huset
Reception och lobby – här får du hjälp med ärenden och svar på många frågor. I receptionen får du även information om kommande aktiviteter, nybryggt kaffe och dagstidningar.
Friskvård – instruktörsledda gruppaktiviteter. Gym med möjlighet till personlig rådgivning.
Innegård – boulebana och sittgrupper i en vacker trädgårdsmiljö
Relaxavdelning – koppla av med ett skönt bastu- eller bubbelbad
IT-rum – bredbandsuppkopplade datorer
Gemensamhetslokal – för aktiviteter och sammankomster
Gästrum – bokas via receptionen
Biljardrum – med läshörna och möjlighet att låna böcker
Behandlingsrum - frisör, fotvård och massage

Läge

BoViva är beläget på Gamle Tull, bredvid Halmstads stadsbibliotek och Filtparken, utmed Nissans östra strand. En gångbro förbinder stadsdelen med stadens hjärta.

Service & Aktiviteter

Service

Utöver baspaketet, som du kan läsa om under fliken "Faciliteter" har du som hyresgäst dessutom möjlighet att välja tilläggstjänster mot en viss avgift. Dessa tilläggstjänster hjälper vi till med att förmedla. Tjänsterna tas fram utifrån hyresgästernas önskemål. Ett urval av de tilläggstjänster som vi kan erbjuda är garageplats, frisör, vaktmästeritjänster, massage och fotvård.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Gatuadress
Kungsgatan 37
Postnummer
302 27
Postort
Halmstad
Vill du bli kund hos oss?

Är du intresserad att flytta hit eller har funderingar är du välkommen att ringa oss på tele: 070 957 66 20. Vi ser fram emot ditt samtal!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Boviva Halmstad

Halmstads kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.