Humlan

Humlevägen 84-94, Trollhättan Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Anmäl dig till bostadskön

Allmänt

Välkommen till Humlans seniorboende i Sylte
På Humlevägen, alldeles bredvid Humlans Servicehus i Sylte finns seniorboendet med två byggnader med lägenheter som är till för dig som är äldre än 65 år. 

I seniorboendet finns tre trapphus och totalt 26 lägenheter. I huset mittemot finns en lunchrestaurang och några dagar per vecka anordnar kommunens träffpunktsverksamhet aktiviteter i restaurangen. 

Många av Eidars hyresgäster här har bott på Humlan sedan de, numera utflugna, barnen var små men trivs fortfarande så bra att flytta härifrån känns otänkbart.Att bo i Eidars seniorboenden
Eidars seniorboenden är till för dig som vill bo i ett lugnt kvarter med grannar i samma åldersgrupp och med närhet till bekvämligheter som t ex restaurang.

Modernt boende med frihet
Våra seniorboenden passar perfekt för dig som värdesätter frihet, helt utan insats. Som hyresgäst får du ett modernt och bra boende där du slipper skuldsätta dig och oroa dig för räntenivåer och amorteringar. Och du kan känna dig trygg med att vi reparerar och underhåller din bostad så att du istället kan använda din tid till det du tycker om att göra.

Lägenheter med god tillgänglighet
Lägenheterna i våra seniorboenden är anpassade för att ha en god tillgänglighet så att det exempelvis fungerar bra att röra sig runt i lägenheten om man har begränsad rörelseförmåga.

Det krävs ingen biståndsansökan för att hyra en lägenhet i Eidars seniorboenden. Vårt enda krav är att du fyllt 65 år.

Minimiålder
65 år

Bostäder

Här bor du bekvämt i en egen lägenhet som är anpassad för att vara ett bekvämt boende för 65+. Lägenheterna är anpassade med rymliga kök och badrum och mycket låga trösklar.

Garage och parkeringsplatser finns att hyra.

Storlek
1 - 2 r.o.k

Faciliteter

Lägenheterna på Humlan ligger mitt emot servicehuset med restaurang och aktiviteter.

Läge

Humlan ligger i Sylte som är den sydligaste stadsdelen i Trollhättans tätort. Bussarna till Trollhättans centrum går tätt och tar dig in till stan på bara en kvart. Här blandas villor och radhus med flerbostadshus. Sylte har även ett eget centrum med bland annat en välsorterad matbutik, apotek, bibliotek och flera restauranger.

På Sylte blandas unga och gamla. Både grundskola, flera förskolor, fritidsgård och äldreboenden finns i området. Närheten till grönområden gör att många trivs här.

I kvarteret finns en lunchrestaurang och några dagar per vecka anordnar kommunens träffpunktsverksamhet aktiviteter i restaurangen.

Service & Aktiviteter

Behov av omsorg?
Till skillnad från på ett äldreboende ingår varken mat, service, omvårdnad eller sjukvård i våra seniorboenden. Är du i behov av omsorg eller individuella anpassningar hanteras det som vanligt av hemtjänsten och Trollhättans Stad. 

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Gatuadress

Humlevägen 84-94

Postnummer
461 65
Postort

Trollhättan

Hitta hit

Vägbeskrivning

Humlan

Trollhättans kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.