Nyproduktion

Operan

Pildammsvägen 17, Stadsområde Väster, Malmö Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Planerat

Allmänt

På absolut bästa läge, med Malmös kulturliv på armlängds avstånd och Pildammsparken utanför dörren, planerar Seniorgården nya bostäder för dig som vill njuta av livet och stadens delikatesser. 

Här bor du på första parkett till uteserveringarna vid S:t Johannesplan, Malmö Operas premiärföreställningar, utställningarna på Malmö Konsthall och matcherna på Malmö IP.

Seniorgården har 25 års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vi bygger vackra och funktionella bostäder. Alltid i attraktiva lägen med närhet till grönområden och kommunikationer. Vårt fokus är trygga och tillgängliga seniorbostäder med möjlighet till gemenskap och Boförmåner.

Bli VIP-kund
Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Du får förhandsinformation och har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.


Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Kvartal 4, 2021 (Preliminärt)

Försäljningsstart/Köstart

Sommar 2019

Bostäder

I kvarteret Priorn, med utsikt över den vackra Pildammsparken och de grönskande kvarteren kring Rådmansvången och Triangelns station planerar vi ett modernt bostadshus med 73 vackra och funktionella lägenheter.

Det blir ljusa, välplanerade bostäder med generösa balkonger och alla bekvämligheter. Ett bekymmersfritt och lättskött boende där du både vill och kan bo kvar länge. 
 
 

Antal bostäder

70

Faciliteter

Lounge
 I husets entrévåning kommer Operans lounge att finnas – en elegant och trivsamt inredd sällskapslokal med bemannad reception, café, bibliotek och TV-hörna – exklusivt för föreningens boende.

Gemensamhetslokal
En extra mötesplats för dig och dina grannar för gemensamma aktiviteter eller bokar den för privata evenemang. Lokalen är välplanerad och alltid utrustad med kök och toalett.

Gästrum
I varje hus vi bygger planeras för ett gästrum. En extra övernattningsmöjlighet som bidrar till att det blir lite enklare för dig att ha familj och vänner på besök.


Faciliteter

Gästlägenhet för långväga besök

Läge

I närheten

Operan erbjuder ett centralt boende med Triangelns shoppingcenter runt knuten och all tänkbar service inom gångavstånd.

Service & Aktiviteter

Boförmåner
När du flyttar in i en bostad byggd av oss får du tillgång till våra Boförmåner. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.
 

Aktiviteter
I alla våra hus finns tillgång till gemensamhetslokal. En mötesplats för fikastunder, samtal, bokklubbar och aktiviteter för alla som bor i huset.


Kontakt

Organisation

Seniorgården

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

020-120 00 22

Gatuadress

Pildammsvägen 17

Postnummer

214 66

Postort

Malmö

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

020-120 00 22

Translate

Tyck till