Nyproduktion

Operan

Pildammsvägen 17, Stadsområde Väster, Malmö Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Till salu

Allmänt

Första parkett till stadens skådespel
På absolut bästa läge, med Malmös kulturliv på armlängds avstånd och Pildammsparken utanför dörren, planerar Seniorgården bostäder för dig som vill njuta av livet och stadens delikatesser. Här bor du på första parkett till uteserveringarna vid S:t Johannesplan, Malmö Operas premiärföreställningar, utställningarna på Malmö Konsthall och matcherna på Malmö IP. Du får också ett boende med guldkant, bland annat i form av en gemensamhetslokal med conciergeservice, tillgång till gästrum och medlemskap i bilpool.

Seniorgården har 25 års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vi bygger vackra och funktionella bostäder. Alltid i attraktiva lägen med närhet till grönområden och kommunikationer. Vårt fokus är trygga och tillgängliga seniorbostäder med möjlighet till gemenskap och Boförmåner.

Till Salu
Se lediga lägenheter


Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Prel. dec 2021 - april 2022

Bostäder

Vi är måna om att du ska få ett hem som håller i längden. Därför bygger vi med omsorg. Alla bostäder har genomtänkta planlösningar med goda förvaringsmöjligheter och hög inredningsstandard. Med balkong eller uteplats får du ett extra rum ute att njuta av.

Läs mer om inredningen på Operan här.

 

Här hittar du lediga bostäder

Antal bostäder

69

Storlek

1 - 4 r.o.k

Pris

1 600 000 - 7 750 000 kr

Avgift

2 950 - 6 850 kr/mån

Faciliteter

Lounge
 I husets entrévåning kommer Operans lounge att finnas – en elegant och trivsamt inredd sällskapslokal med bemannad reception, café, bibliotek och TV-hörna – exklusivt för föreningens boende.

Concergiers
Operans lounge kommer på bestämda tider vara bemannad av en concierge, en kontaktperson som kan hjälpa till med både det lilla och det stora.

Gästrum
I varje hus vi bygger planeras för ett gästrum. En extra övernattningsmöjlighet som bidrar till att det blir lite enklare för dig att ha familj och vänner på besök.


Faciliteter

Gästlägenhet för långväga besök

Läge

Brf Operan kommer att ligga i kvarteret Priorn, med utsikt över den vackra Pildammsparken och de grönskande kvarteren kring Rådmansvången och Triangelns station. 

Service & Aktiviteter

Boförmåner
När du flyttar in i en bostad byggd av oss får du tillgång till våra Boförmåner. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.
 

Aktiviteter
I alla våra hus finns tillgång till gemensamhetslokal. En mötesplats för fikastunder, samtal, bokklubbar och aktiviteter för alla som bor i huset.


Kontakt

Organisation

Seniorgården

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0739624295

Kontaktperson

Jenny Hylén, fastighetsmäklare Seniorgården AB Malmö

Gatuadress

Pildammsvägen 17

Postnummer

214 66

Postort

Malmö

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0739624295

Translate

Tyck till