Nyproduktion

Bonum Brf Rosenrot

Mölndal Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Till salu

Allmänt

I Mölndal bygger vi nya Bonum seniorlägenheter för dig som fyllt 55. Nu har vi endast ett fåtal inflyttningsklara 3:or och 4:or kvar. Kontakta oss om du vill ha en personlig visning. Hör gärna av dig för en personlig visning!

Det bästa av två världar
Våra nya bostäder ligger ovanpå Mölndal nya Galleria. Det skapar ett unikt läge där du kan kliva ut ur din lägenhet, in i hissen och gå ut i ett extra vardagsrum fyllt av mat och dryck, ett heltäckande handelsutbud, upplevelser, kommunikationer och förstklassig service.

Vill du mot förmodan söka dig utanför Mölndals innerstad stannar du till vid parkeringsdäcket som ligger mellan lägenheten och gallerian eller åker vidare via Knutpunkt Mölndalsbro som ligger ett stenkast bort.

Som kontrast till det centrala läget har vi skapat en förhöjd innergård i Sydvästläge som ger en privat oas för bostäderna. Innergården blir bostädernas hjärta där vi har alla möjligheter att skapa en miljö som ger dessa boplatser det bästa av två världar med lugn och ro, grönska och livliga upplevelser en trappa ner.

Bonum är bekväma bostäder för seniorer
Bonum Brf Rosenrot är en del av Bonum som är Riksbyggens satsning på seniorboende. Vi erbjuder vackra och bekväma boenden för dig som vill bo kvar och trivas i din bostad. Det som gör Bonum unikt är att vi arbetar med seniorboendet som en helhet, med fyra delar: hemmet, förvaltningen, servicen och gemenskapen. Tillsammans med våra kärnvärden trygghet, bekvämlighet och trivsel bildar det Bonum seniorboende. Dessa genomsyrar såväl bostaden som förvaltningen och tjänsterna; allt för att du som kund hos oss ska bo bra och må ännu bättre.

Kostnadsfri intresseanmälan
Anmäl intresse till det här projektet och håll dig uppdaterad om vad som händer. Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något köp. Säljaren informerar dig sedan fortlöpande om vad som händer. Anmäl ditt intresse här, du kan också kontakta vår säljare direkt via kontaktuppgifterna under rubriken Kontakt.

Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Oktober - november 2018

Bostäder

Ljusa, luftiga och lättskötta lägenheter med hög standard. Här erbjuder vi ett tryggt, inbjudande och praktiskt hem, som är utformat för att fungera även om behoven förändras med tiden.

Stora balkonger mot den gröna innergården
Bostäderna i Bonum Brf Rosenrot har antingen stor balkong eller uteplats in mot gården. Det ger ljus och plats för sittgrupp, solstolar och gröna växter, och de inglasade balkongerna förlänger säsongen.
 

Antal bostäder

50

Storlek

3 - 4 r.o.k

Pris

3 695 000 - 4 900 000 kr

Avgift

4198 - 5280 kr/mån

Faciliteter

Faciliteter

  • Gemensamhetslokal
  • Övernattningslägenhet
  • Spolrum med möjlighet till avspolning av till exempel cyklar, golfklubbor, rullstol eller husdjur
  • Grovtvättstuga
  • Laddningsrum för till exempel din elcykel, rullstol eller permobil
  • Miljörummen för avfallshantering
  • Cykelrum
  • Parkering
  • Lägenhetsförråd

Läge

I närområdet
Bonum Brf Rosenrot ligger ovanpå Mölndal nya Galleria som erbjuder ett heltäckande handelsutbud, upplevelser, kommunikationer och förstklassig service.

Vill du söka dig utanför Mölndals innerstad ligger Knutpunkt Mölndalsbro ett stenkast bort.

Vi har skapat en 3D-visualisering av Framtidens Mölndal där du redan nu kan uppleva och navigera dig runt i området. Besök intressanta platser i området eller se utsikten från olika balkonger. OBS! Det tar ett par minuter för sidan att ladda. Länken fungerar inte i Google Chrome.


Service & Aktiviteter

Vår förvaltning innefattar såväl teknisk och ekonomisk förvaltning som tillsyn, skötsel och städning av fastigheten och trädgården.

I en Bonumförening har medlemmarna också tillgång till en egen Bonumvärd. Hen sköter om fastigheten på ett professionellt sätt, men erbjuder också individuellt anpassad hjälp till alla som bor i huset. Det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester till montering av hyllor och bärhjälp hem från mataffären. Därför har varje Bonumförening en egen Bonumvärd som ansvar för utförandet av de tjänster som de boende väljer att köpa.

Bonumvärden kan också vara en viktig del av det sociala livet i bostadsrättsföreningen. Han eller hon hjälper till att ordna gemensamma aktiviteter och träffar, som grillkvällar, vinprovning eller annat som medlemmarna i föreningen tycker om. 

Kontakt

Organisation

Bonum

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0707-96 06 69

Kontaktperson

Magnus Forsberg

Vill du bo här?

Kontakta vår säljare för mer information om vad som finns till salu, visning eller om du vill göra en kostnadsfri anmälan för löpande information.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Anmäl intresse till det här projektet och håll dig uppdaterad om vad som händer. Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något köp. Säljaren informerar dig sedan fortlöpande om vad som händer.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0707-96 06 69

Translate

Tyck till