Nyproduktion

Lilla tvärgatan

Lilla tvärgatan, Lund Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Planerat

Allmänt

Bo centralt i klasiska kvarter
I kvarteret Grynmalaren, mellan Stora och Lilla Tvärgatan, planerar Seniorgården att bygga ett bostadshus med vackra och funktionella lägenheter för dig som fyllt 55 år. Här finner du det perfekta boendevalet för en bekväm och stimulerande tillvaro. När du har slagit av på tempot men inte på livet. Bostäderna är anpassade för Seniorgårdens målgrupp med omtanke om att skapa ett bekymmersfritt och lättskött boende där du både vill och kan bo kvar länge.

Vid Lilla Tvärgatan planerar vi ett boende för dig som vill ha ett nytt hem att längta till. Det attraktiva läget mitt i Lund gör att vi väntar ett stort intresse för projektet och bostäderna.

Seniorgården har 25 års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vi bygger vackra och funktionella bostäder. Alltid i attraktiva lägen med närhet till grönområden och kommunikationer. Vårt fokus är trygga och tillgängliga seniorbostäder med möjlighet till gemenskap och Boförmåner.

Bli VIP-kund
Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Du får förhandsinformation och har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.


Minimiålder

55 år

Bostäder

Våra bostäder utformas med utgångspunkt i Seniorgårdens boendefilosofi där skönhet, funktion och känsla går hand i hand. Detta är bostäder byggda för att leva och trivas i. Ljusa, välplanerade lägenheter med tröskelfria golv och breda dörröppningar. Här skapas generösa sovrum med gott om plats runt sängen, lättarbetade kök med fokus på både form och funktion, och inte minst rymliga badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.
 

Antal bostäder

40

Faciliteter

Gemensamhetslokal
En extra mötesplats för dig och dina grannar för gemensamma aktiviteter eller bokar den för privata evenemang. Lokalen är välplanerad och alltid utrustad med kök och toalett.

Gästrum
I varje hus vi bygger planeras för ett gästrum. En extra övernattningsmöjlighet som bidrar till att det blir lite enklare för dig att ha familj och vänner på besök.


Faciliteter

  • Gemensamhetslokal för aktiviteter och umgänge
  • Gästlägenhet för långväga besök

Läge

I närheten

Lilla Tvärgatan ligger på ett central läge i klassiska Lund. På bekvämt gångavstånd till det bästa och mesta som staden kan erbjuda. Du når Mårtenstorget eller Stadsparken på bara några minuters promenad.

Service & Aktiviteter

Boförmåner
När du flyttar in i en bostad byggd av oss får du tillgång till våra Boförmåner. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.
 

Aktiviteter
I alla våra hus finns tillgång till gemensamhetslokal. En mötesplats för fikastunder, samtal, bokklubbar och aktiviteter för alla som bor i huset.


Kontakt

Organisation

Seniorgården

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0734325112

Kontaktperson

Liselotte Adilstam, försäljningschef

Gatuadress

Lilla tvärgatan

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0734325112

Translate

Tyck till