Lugnets trygghetsboende (fd Sidsjöhöjden)

Lugnets trygghetsboende (fd Sidsjöhöjden)

Hakon Ahlbergs väg 38, 42, Sundsvall Karta

Typ av boende
Trygghetsboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Anmäl ditt intresse

Allmänt

Varmt välkommen till Lugnets trygghetsboende!
Lugnets trygghetsboende, som drivs av K2A fastigheter, är för dig över 65+ som vill bo i en egen hyresbostad i ett tryggt boende med god social samvaro. Här bor du i ett naturnära område nära staden, endast 3 km söder om centrala Sundsvall.

Som boende på Lugnets trygghetsboende kan du tillsammans med dina grannar njuta av gemensamma ytor såsom solterass, TV-rum, bibliotek, stor matsal med kök samt tillgång till träningscyklar och gå-band. Trygghetsvärd finns på plats dagtid och ett gästrum finns att hyra för släkt och vänner. Läs mer om vad vi erbjuder nedan.

2

Skulle du eller kanske någon du känner vilja bo här?
Klicka här för att registrera dig hos oss på K2A och sök bland våra lediga lägenheter.

Minimiålder
65 år

Lägenheter

Nyrenoverad lägenhet med allt du behöver
Lägenheterna är ljusa och fräsch med tillgång till en gemensam tvättstuga. Det finns även möjlighet att koppla in egen tvättmaskin och torktumlare.

lgh1

Hyran inkluderar värme, varm och kallvatten, bredband och kabel-TV. Som hyresgäst tecknar du eget el-handelsavtal, till lägenheten hör även ett externt förråd.

lgh4

Det finns totalt 63 hyresbostäder i varierande storlek, 1-3 r.o.k och 31-82 kvm.

lgh2

Vänligen notera att bilderna är referensbilder och avvikelser kan förekomma mellan de olika lägenheterna.

Faciliteter

Som boende på Lugnets trygghetsboende kan du tillsammans med dina grannar njuta av gemensamma ytor såsom solterass, TV-rum, bibliotek, stor matsal med kök samt tillgång till träningscyklar och gå-band.

4

Trygghetsvärd
Trygghetsvärden finns tillgänglig under ett par timmar varje vardag och hjälper bland annat till med trevliga fikapauser.

Gemensamma aktiviteter
Vi erbjuder många gemensamma aktiviteter som bland annat gympa, midsommarlunch och luciafirande. Här finns även möjlighet att boka frisörbesök och nagelfix.

Ett gästrum finns att hyra för släkt och vänner
Ifall du önskar hyra gästrummet är du välkommen att höra av dig till info@k2a.se.

Faciliteter
Solterass
TV-rum
Bibliotek
Stor gemensam matsal och kök
Hyra gästrum för besökare
Träningscyklar och gå-band
Gemensam tvättstuga

Läge

Som boende på Lugnets trygghetsboende har du närhet till natur med lummiga promenadstråk längsmed härliga Sidsjön. Här har du även närhet till Abborrvikens badplats, och under vinterhalvåret finns även tillgång till Sidsjöbacken. 

utomhus

I närområdet har du promenadavstånd till ICA, post och vårdcentral med mera. Det är endast 3 km till centrala Sundsvall.

Parkering finns i anslutning till fastigheten mot en avgift. Busshållplats Paviljongvägen ligger endast 500 meter från fastigheten.

cykel

Kontakt

Hemsida
Telefonnummer
Gatuadress
Hakon Ahlbergs väg 38, 42
Postnummer
852 40
Postort
Sundsvall
Vill du bo här?

Klicka här för att registrera dig hos oss och sök bland våra lediga lägenheter.

 

Du är också varmt välkommen att kontakta vår uthyrare på telefon 072-055 30 45 eller mejladress lagenhet@k2a.se om du har några frågor. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Lugnets trygghetsboende (fd Sidsjöhöjden)

Sundsvalls kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.