AttendoHem - Lund

AttendoHem - Lund

Sankt Lars väg 90, Lund Karta

Typ av boende
Trygghetsboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Anmäl ditt intresse

Allmänt

Bo tryggt på AttendoHem
AttendoHem är ett trygghetsboende med genomtänkt och ombonad miljö där du får tillgång till service, gemenskap och aktiviteter. Ditt välmående är det viktigaste för oss.

Vad är AttendoHem?
AttendoHem är ett trygghetsboende med hyreslägenheter i en fastighet utformad helt enligt de höga krav som ställs på ett modernt äldreboende.

Boendet är bemannade av Attendos engagerade medarbetare som utför den hemtjänst som kommunen beviljat, återkommande gemensamma aktiviteter och den service de boende vill ha.

Läs mer om AttendoHem.

Lägenheter

AttendoHem Lund erbjuder ett ljust och modernt boende med trevliga och välplanerade lägenheter. Här finns 48 lägenheter, alla är 35 kvadrat och köksdelen är separerad från sovrummet. Lägenheterna är ljusa och rymliga.

Det finns tillgång till gemensamma vardagsrum, inglasade balkonger och en härlig trädgård med växthus. Området erbjuder parkmiljö som inbjuder till promenader, kortare eller längre.

Läge

I närheten
Ett mindre köpcentrum med mataffärer finns på 10 minuters promenadavstånd.

Kommunikationer
Bussförbindelser in till centrala Lund är täta och precis utanför dörren.

Service & Aktiviteter

AttendoHem erbjuder flera fördelar framför att bo kvar hemma:

Social samvaro
Vår trivselvärd ordnar gemensamma aktiviteter som du kan delta i. Det är allt ifrån dans, underhållning, ”matresor”, chokladprovning och musikquiz till olika uteaktiviteter i den fantastiska trädgården. De boende har självklart ett stort inflytande över utformningen av våra aktiviteter.

Hemtjänst och trygghetslarm
Precis som vanlig hemtjänst får du ett trygghetslarm där vår hemtjänstpersonal besvararditt larm. Det skapar trygghet i form av snabb kontakt och hjälp om olyckan skulle vara framme. Nattetid besvarar kommunen larmet.

Kontaktman
Du som anlitar Attendos hemtjänst får en egen kontaktman, med utökat ansvar gällande din trygghet, dina intressen och dina behov.

Service
Vi kan erbjuda regelbundna besök av frisör och fotvårdare, som kommer hem till dig om du önskar. Genom samarbete med den lokala hemtjänsten erbjuds också möjlighet att träffa sjuksköterska vid behov.

Boendevärd
Vår boendevärd finns normalt på plats på vardagar på fasta tider och ger råd och stöd samt hjälper till med frågor kring boendet eller behov av omsorg. Det kan gälla allt från in- och utflyttningsfrågor till funderingar om service och avgifter, exempelvis ansökan om bostadsbidrag eller biståndsansökan för utökad hemhjälp/särskilt boende.

Inköp tvätt och städ
Vi hjälper gärna till med inköp gällande tvätt och städ. Vi kan både sköta det helt eller stötta de boende att klara av det själv.

Hushållsnära tjänster
Det finns även möjlighet att köpa tilläggstjänster med RUT-avdrag, exempelvis fönsterputs, städning och inköp. Vi sköter kontakten med Skatteverket.

Mat
På AttendoHem väljer du själv om du vill ta del av våra populära måltidsprogram i samarbete med våra måltidsleverantörer. Vi erbjuder vanligen helabonnemang som inkluderar måltider och fika, eller halvabonnemang med lunch och middag. 

Kontakt

Företag
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Janet Useinovska Verksamhetschef
Gatuadress

Sankt Lars väg 90

Postnummer
222 70
Postort

Lund

Hitta hit

Vägbeskrivning

AttendoHem - Lund

Lunds kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.