Nyproduktion

Spånga Centrum

Spånga kyrkväg , Spånga Tensta, Stockholm Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Planerat

Allmänt

Bra läge nära service och kommunikationer
Seniorgården planerar att bygga cirka 40 moderna bostäder vid Spånga centrum, intill Spånga kyrkväg upp mot Spångaviadukten. Här har du ett bra läge nära service och kommunikationer.

Seniorgården har 25 års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vi bygger vackra och funktionella bostäder. Alltid i attraktiva lägen med närhet till grönområden och kommunikationer. Vårt fokus är trygga och tillgängliga seniorbostäder med möjlighet till gemenskap och Boförmåner.

Bli VIP-kund
Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Du får förhandsinformation och har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.


Minimiålder

55 år

Försäljningsstart/Köstart

Säljstart är planerad till 2022.

Bostäder

Antal bostäder

40

Faciliteter

Gemensamhetslokal
En extra mötesplats för dig och dina grannar för gemensamma aktiviteter eller bokar den för privata evenemang. Lokalen är välplanerad och alltid utrustad med kök och toalett.

Gästrum
I varje hus vi bygger planeras för ett gästrum. En extra övernattningsmöjlighet som bidrar till att det blir lite enklare för dig att ha familj och vänner på besök.


Läge

I Spånga centrum finns gott om affärer och övrig service i form av bank, bibliotek, kött- och fiskbutik, frisör, tobakshandel, blomsteraffär, järnhandel, second handbutik samt några mindre kvartersrestauranger. Här ligger också vårdcentral och flera tandläkarmottagningar.

Närliggande Bromma Blocks, Sundbyberg och Kista centrum erbjuder ett ännu större shopping-, nöjes- och serviceutbud.

Service & Aktiviteter

Boförmåner
När du flyttar in i en bostad byggd av oss får du tillgång till våra Boförmåner. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.
 

Aktiviteter
I alla våra hus finns tillgång till gemensamhetslokal. En mötesplats för fikastunder, samtal, bokklubbar och aktiviteter för alla som bor i huset.


Kontakt

Organisation

Seniorgården

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

020-120 00 22

Kontaktperson

Kundtjanst

Gatuadress

Spånga kyrkväg

Postnummer

163 56

Postort

Spånga

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

020-120 00 22

Translate

Tyck till