Kvastmakaren

Bondegatan , Stockholm Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Bostadsrätt
Besök hemsida
Planerat
Anmäl ditt intresse

Allmänt

Nära vita bergens höjder
Nu planerar Seniorgården för ett nytt attraktivt projekt med ett centralt läge på Södermalm. Området är beläget i slutet av Bondegatan. Här kommer vi att uppföra kvarteret Kvastmakaren, cirka 40-50 moderna bostäder nära den äldre vackra bebyggelsen och Vitabergsparken.

Seniorgården har 25 års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vi bygger vackra och funktionella bostäder. Alltid i attraktiva lägen med närhet till grönområden och kommunikationer. Vårt fokus är trygga och tillgängliga seniorbostäder med möjlighet till gemenskap och Boförmåner.

Bli VIP-kund
Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Du får förhandsinformation och har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

Minimiålder
55 år
Försäljningsstart/Köstart

Säljstart 2023

Bostäder

Antal bostäder
50
Storlek
2 - 4 r.o.k

Faciliteter

Gemensamhetslokal
En extra mötesplats för dig och dina grannar för gemensamma aktiviteter eller bokar den för privata evenemang. Lokalen är välplanerad och alltid utrustad med kök och toalett.Gästrum
I varje hus vi bygger planeras för ett gästrum. En extra övernattningsmöjlighet som bidrar till att det blir lite enklare för dig att ha familj och vänner på besök.

Läge

Södermalm i Stockholm har en atmosfär som ofta beskrivs som avkopplad och kreativ. Stadsdelen är relativt kuperad med en stor del av den gamla bebyggelsen kvar, och flera av Söders höjder bjuder på vackra vyer i alla väderstreck.

Service & Aktiviteter

Boförmåner
När du flyttar in i en bostad byggd av oss får du tillgång till våra Boförmåner. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.
 


Aktiviteter
I alla våra hus finns tillgång till gemensamhetslokal. En mötesplats för fikastunder, samtal, bokklubbar och aktiviteter för alla som bor i huset.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Kundtjänst
Gatuadress

Bondegatan

Postnummer
11634
Postort

Stockholm

Hitta hit

Vägbeskrivning

Kvastmakaren

Södermalm

Har du frågor?

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.