Nyproduktion

Bonum Brf Munkebäckslund

Göteborg Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Till salu

Allmänt

Bo med känsla och närhet till allt
På tomten där Munkebäckgymnasiet tidigare haft sin plats planerar Bonum för 66 nya bostadsrättslägenheter för dig som fyllt 55. Här byggs lägenheter på två till fyra rum och kök i storleken 43–100 kvadratmeter.

I närområdet finns allt för en smidig vardag; livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, gym, restauranger, kommunikationer och detaljhandel.

Modern arkitektur
Vid utformningen av husen kommer stor kraft läggas på att skapa en spännande och modern arkitektur som på ett smakfullt sätt smälter in i den omgivande bebyggelsen.
 

Bonum är bekväma bostäder för seniorer
Bonum Brf Munkebäckslund är en del av Bonum som är Riksbyggens satsning på seniorboende. Vi erbjuder vackra och bekväma boenden för dig som vill bo kvar och trivas i din bostad. Det som gör Bonum unikt är att vi arbetar med seniorboendet som en helhet, med fyra delar: hemmet, förvaltningen, servicen och gemenskapen. Tillsammans med våra kärnvärden trygghet, bekvämlighet och trivsel bildar det Bonum seniorboende. Dessa genomsyrar såväl bostaden som förvaltningen och tjänsterna; allt för att du som kund hos oss ska bo bra och må ännu bättre.

Kostnadsfri intresseanmälan
Anmäl intresse till det här projektet och håll dig uppdaterad om vad som händer. Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något köp. Säljaren informerar dig sedan fortlöpande om vad som händer. Anmäl ditt intresse här, du kan också kontakta vår säljare direkt via kontaktuppgifterna under rubriken Kontakt.

Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Höst 2020

Bostäder

Lägenheterna finnas i varierande storlekar och med balkong eller terrass i soliga lägen. Det har hela tiden varit en målsättning att de nya bostäderna skall vara en förebild i miljöanpassat byggande och energiprestanda.

Ljusa, luftiga och lättskötta lägenheter med hög standard. Här erbjuder vi ett tryggt, inbjudande och praktiskt hem, som är utformat för att fungera även om behoven med tiden förändras.

Tjuvkika i några lägenheter
Är du nyfiken på hur det kommer se ut? Titta runt i de välplanerade lägenheterna. Länken fungerar även för mobil och med VR-glasögon. Välkommen! Tjuvkika här.

Antal bostäder

66

Storlek

2 - 4 r.o.k

Pris

2 350 000 - 5 670 000 kr

Avgift

3 063 - 5 498 kr/mån

Faciliteter

Faciliteter

  • Lokal för gemensamma aktiviteter eller egna tillställningar
  • Övernattningslägenhet för den som vill kunna ta emot tillresande vänner
  • Garageplats under gården
  • Lägenhetsförråd

Läge

Vi lägger ned stor omsorg på att hitta rätt läge för husen. I närområdet finns allt för en smidig vardag.
 

I närområdet

  • Livsmedelsbutiker
  • Vårdcentral
  • Gym
  • Restauranger
  • Detaljhandel
  • Kollektivtrafik

Service & Aktiviteter

Vår förvaltning innefattar såväl teknisk och ekonomisk förvaltning som tillsyn, skötsel och städning av fastigheten och trädgården.

I en Bonumförening har medlemmarna också tillgång till en egen Bonumvärd. Hen sköter om fastigheten på ett professionellt sätt, men erbjuder också individuellt anpassad hjälp till alla som bor i huset. Det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester till montering av hyllor och bärhjälp hem från mataffären. Därför har varje Bonumförening en egen Bonumvärd som ansvar för utförandet av de tjänster som de boende väljer att köpa.

Bonumvärden kan också vara en viktig del av det sociala livet i bostadsrättsföreningen. Han eller hon hjälper till att ordna gemensamma aktiviteter och träffar, som grillkvällar, vinprovning eller annat som medlemmarna i föreningen tycker om. 
 

Kontakt

Organisation

Bonum

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

Margareta Josefsson
033 20 25 63

Kontaktperson

Margareta Josefsson, säljare

Vill du bo här?

Kontakta vår säljare för mer information om vad som finns till salu, visning eller om du vill göra en kostnadsfri anmälan för löpande information.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Anmäl intresse till det här projektet och håll dig uppdaterad om vad som händer. Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något köp. Säljaren informerar dig sedan fortlöpande om vad som händer.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

Margareta Josefsson[br]033 20 25 63

Translate

Tyck till