Kindagård

Kindagård

Ulrikagatan 1 A-C, Kisa Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Anmäl ditt intresse

Allmänt

Kindagård ligger på Ulrikagatan i trevliga, gröna omgivningar och med centrum inom promenadavstånd. Här bor Du som fyllt 55 år i ett lugnt seniorboende. Kindagård är ett före detta äldreboende som består av 50 lägenheter, varav 10 byggdes 2007.

Minimiålder
55 år

Faciliteter

I huset finns ett flertal små sällskapsrum samt en cafeteria där den som vill kan umgås med grannar eller andra bekanta. Vi har också en matsal där det serveras lunch varje dag.

Både hemtjänsten  och hemsjukvården har sina lokalen hos oss på Kindgård och har därför nära till dig som boende. 

Läge

Kisa är centralorten i Kinda kommun. Här har du nära till allt! I centrum finns livsmedelsaffärer, restauranger, butiker och livlig torghandel på fredagar. Medborgarkontoret med tillgång till fullständig kommunal informationsservice finns i kommunhuset.

Boendet ligger på promenadavstånd från Kisa centrum.

I och strax utanför samhället finns olika typer av fritidsaktiviteter att tillgå så som fotbollsplaner, ridstall, golfbana, badplatser, båthamn och alpin skidanläggning.

Service & Aktiviteter

PRO och SPF har verksamhet i huset och hittar på roliga aktiviteter för de boende. 

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Roger Magnusson
Gatuadress

Ulrikagatan 1 A-C

Postnummer
590 36
Postort

Kisa

Vill du bli kund hos oss?
För mer information om boendet, vänligen kontakta oss.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Kindagård

Kinda kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.