Nyproduktion

Hyllie Söderläge

Ymers gata, Stadsområde Väster, Malmö Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Till salu

Allmänt

Nystart med goda utsikter
På bästa läge bygger vi Hyllies första seniorbostäder. Det blir totalt 44 ljusa, vackra bostadsrätter med generösa balkonger – alla i bästa söderläge.

Huset kommer att sträcka sig upp till sju våningar och bjuda på fantastisk utsikt. Här bor du mitt i en modern stadsdel med internationell puls och spännande upplevelser runt hörnet. Samtidigt som du har lugnet, naturen och den skånska slätten på bara ett ögonkast avstånd.Seniorgården har 25 års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vi bygger vackra och funktionella bostäder. Alltid i attraktiva lägen med närhet till grönområden och kommunikationer. Vårt fokus är trygga och tillgängliga seniorbostäder med möjlighet till gemenskap och 
Boförmåner.

Till saluSe lediga bostäder


Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Kvartal 4, 2020 (preliminärt)

Bostäder

Din nybyggda bostad i Hyllie ger dig ett modernt, smakfullt boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats får du tid att njuta. Ägna dig åt det du tycker bäst om – kryddodling på balkongen, lässtund i favoritfåtöljen, utflykt med barnbarnen till lekplatsen eller shopping i världsklass på Emporia. Läs mer om inredningen här.

Till saluSe lediga bostäder

 

Antal bostäder

44

Storlek

2 - 4 r.o.k

Pris

1 195 000 - 4 695 000 kr

Avgift

2 650 - 5 520 kr/mån

Faciliteter

Gemensamhetslokal
En extra mötesplats för dig och dina grannar för gemensamma aktiviteter eller bokar den för privata evenemang. Lokalen är välplanerad och alltid utrustad med kök och toalett.

Gästrum
I varje hus vi bygger planeras för ett gästrum. En extra övernattningsmöjlighet som bidrar till att det blir lite enklare för dig att ha familj och vänner på besök.


Faciliteter

Garage under huset

Läge

I närheten

Med Malmö Arena, Emporia, Malmömässan och Hylliebadet som grannar finns här alltid något att uppleva. När du tröttnar på musik, sport, mässor och shopping och är det aldrig långt bort till en härlig naturupplevelse. Precis utanför din dörr sträcker sig den vackra Tygelsjöstigen ut mot lugna slätten.

Kommunikationer

I Hyllie kan du t ex bo bra utan egen bil. Med citytunnelstation och busstorg runt knuten är omvärlden aldrig långt bort. Bilpool finns redan i området och om du ändå behåller bilen kan den få plats i garaget under huset.

Service & Aktiviteter

Boförmåner
När du flyttar in i en bostad byggd av oss får du tillgång till våra Boförmåner. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.
 

Aktiviteter
I alla våra hus finns tillgång till gemensamhetslokal. En mötesplats för fikastunder, samtal, bokklubbar och aktiviteter för alla som bor i huset.


Kontakt

Organisation

Seniorgården

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0739 62 42 95

Kontaktperson

Jenny Hylén, fastighetsmäklare

Gatuadress

Ymers gata

Postort

Malmö

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0739 62 42 95

Translate

Tyck till