Graninge Strand - hyresrätter

Graninge Strand - hyresrätter

Ferdinand Bobergs väg 1 & 3, Saltsjö-boo Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Intresseanmälan

Allmänt

Graninge Strand är beläget i ett stort park- och skogsområde med fantastisk utsikt över Baggensfjärden på gränsen till Värmdö. Utvecklingen av Graninge Strand sker i etapper. I området har ett äldreboende med 54 lägenheter och två bostadsrättsföreningar med totalt 35 lägenheter färdigställts. Ombyggnationen av huvudbyggnaden, tidigare Graninge Stiftsgård, är klar och inhyser bland annat en restaurang.


Minimiålder
65 år

Bostäder

Lägenheterna varierar i storlek från 44 kvm till 97 kvm och ett rum med kök till fem rum och kök. Samtliga lägenheter har balkong och utsikt mot Baggensfjärden. Planlösningen är öppen och anpassad som seniorbostad.

Antal bostäder
42
Storlek
1 - 5 r.o.k

Faciliteter

Det finns en gemensam lokal för samvaro i fastigheten. Tvättstuga. Det finns garage och parkeringsplatser att hyra. Utanför fastigheten finns en park med damm, utegym, bänkar och växter.

Utsikt Villa Boberg

Kontakt

Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Marielle Lundholm
Gatuadress
Ferdinand Bobergs väg 1 & 3
Postnummer
132 36
Postort
Saltsjö-boo
Vill du bli kund hos oss?

Är du intresserad av en lägenhet hos oss i Graninge strand kan du lämna en intresseanmälan genom att fylla i formuläret här.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Graninge Strand - hyresrätter

Nacka kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.