Månstrimman trygghetsboende

Backvägen 31, Töre Karta

Typ av boende
Trygghetsboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Ledigt att hyra
Anmäl ditt intresse

Allmänt

Månstrimman är ett modernt Trygghetsboende för er som har uppnått minst 65 år och vill kunna bo utan att behöva sköta den egna bostaden med allt som hör till. Vi vill också vara ett alternativ där ensamheten bryts.

Minimiålder
65 år

Lägenheter

I den gula tegelbyggnaden finns idag 24 lägenheter. Alla lägenheter i denna del har balkong och är ettor på 42 kvadratmeter och tvåor på 63 kvadratmeter. Alla lägenheterna uppfyller Boverkets krav på standard för trygghetsboende. Lägenheter är totalrenoverade med nya kök och toaletter som har en storlek och standard som Boverket föreskriver.

I gamla delen av fastigheten kommer att finnas 21 lägenheter efter utbyggnad. Dessa lägenheter skall rustas upp liknande de lägenheter som finns i den gula tegelbyggnaden.

Faciliteter

Samlingslokaler och gemensamhetsutrymmen finns det gott om i huset. Vi vill skapa naturliga mötesplatser i huset för samvaro och till exempel vävning, snickeri, uteaktiviteter och vårt egna gym som du hittar i källaren. Som hyresgäst får du vara med och bestämma vilken service du önskar och hur lokalerna skall användas.

I restaurang Källan serveras god husmanskost och du som hyresgäst kan köpa månadspaket med kombinationer frukost, lunch och middag efter dina önskemål.

I byggnaden finns också en kooperativ förskola som gärna tar emot besök av er som bor i huset för berättarstunder.

Läge

I närheten
Närheten till naturen med fina gångstigar längs älven
Kommunikationer
Bra bussförbindelser till Kalix, Luleå, Boden och Kiruna. 31 olika bussavgångar dagligen.

Kontakt

Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Simon Johansson
Gatuadress

Backvägen 31

Postnummer
952 43
Postort

Töre

Hitta hit

Vägbeskrivning

Månstrimman trygghetsboende

Kalix kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.