Lingongården, Ludvika Gård

Lingongården, Ludvika Gård

Lingongården 1, Ludvika Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Till vår bostadskö

Allmänt

Lingongården är ett bekvämt seniorboende på Ludvika Gård. Lingongården är består av fem gårdar, var och en, sin egen identitet. På så sätt har man, trots att området är stort, lyckas skapa harmoni och gemenskap.

Seniorbostäder passar både dig som är pigg och rörlig och dig som har speciella krav på en trygg och tillgänglig bostad. I våra seniorbostäder finns detaljer som gör det lättare för dig att bo och vistas i lägenheten när du blir äldre, till exempel rymliga badrum och tillgång till hiss.

Att bo i en seniorbostad innebär att dina grannar är jämnåriga med dig. För många är just möjligheten till gemenskap ett av skälen till att välja en seniorbostad. Kravet för att bo här är att man fyllt 65 år.

LudvikaHems vision "Det bästa boendet" är ledstjärnan i kontakterna med alla våra kunder. Alla kundgrupper skall uppleva sitt boende som det bästa valet. Funktionellt och servicemässigt men även med avseende på trygghet, säkerhet och kvalité.

Minimiålder
65 år

Bostäder

 Det finns 116 lägenheter fördelade på 1,2 och 3 rum och kök. Tvättstugor finns inom samtliga gårdar. Det är god tillgång till parkeringsplatser och garage.

Service & Aktiviteter

Tillgång till lunchrestaurang och gemensamma utrymmen.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Gatuadress
Lingongården 1
Postnummer
77140
Postort
Ludvika
Vill du bli kund hos oss?

Vid intresse kontakta LudvikaHems Bobutik:

Köpmansgatan 2
771 32 Ludvika
Telefon 0240-869 00 vxl

Hitta hit

Vägbeskrivning

Lingongården, Ludvika Gård

Ludvika kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.