Strömkarlen

Strandgatan 8, Trollhättan Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Hyresrätt

Allmänt

Välkommen till Strömkarlens seniorboende i centrum
Strömkarlen är ett centralt seniorboende med 95 lägenheter på Strandgatan som ligger vackert längs kanalen vid Älvhögsborg. Här bor du bekvämt i egen lägenhet och i bottenplan på huset finns en restaurang och en träffpunkt där Trollhättans Stad anordnar aktiviteter.

Att bo i Eidars seniorboenden
Eidars seniorboenden är till för dig som vill bo i ett lugnt kvarter med grannar i samma åldersgrupp och med närhet till bekvämligheter som t ex restaurang.

Modernt boende med frihet
Våra seniorboenden passar perfekt för dig som värdesätter frihet, helt utan insats. Som hyresgäst får du ett modernt och bra boende där du slipper skuldsätta dig och oroa dig för räntenivåer och amorteringar. Och du kan känna dig trygg med att vi reparerar och underhåller din bostad så att du istället kan använda din tid till det du tycker om att göra.

Lägenheter med god tillgänglighet
Lägenheterna i våra seniorboenden är anpassade för att ha en god tillgänglighet så att det exempelvis fungerar bra att röra sig runt i lägenheten om man har begränsad rörelseförmåga.

Det krävs ingen biståndsansökan för att hyra en lägenhet i Eidars seniorboenden. Vårt enda krav är att du fyllt 65 år.


Minimiålder

65 år

Bostäder

De 95 lägenheterna i seniorboendet utformade med god tillgänglighet.


Storlek

2 - 3 r.o.k

Faciliteter

Förutom fina lägenheter finns gemensamma soffgrupper och balkonger på varje våning där man kan slå sig ner, ta en kopp kaffe och träffa människor i sin egen ålder.

På entréplan finns en matsal och servering samt gemensamhetslokal som bemannas av Trollhättans stad som regelbundet anordnar träffpunkter. 

Parkeringsplats och garageplats finns att hyra.

Läge

Trollhättans vackra kanal ligger precis nedanför fastigheten och många av lägenheterna i Strömkarlen har en underbar utsikt över kanalen.

Strömkarlens centrala läge gör att du har nära till det mesta, men bor lugnt utan nattklubbar eller barer omkring dig. Vill du ta bussen eller tåget har du passande nog Resecentrum med både lokal och regionaltrafik på bara några minuters promenadavstånd. Du har dessutom ett varierat och brett kulturutbud samt restauranger och butiker bara någon minut hemifrån.


Service & Aktiviteter

Behov av omsorg?
Till skillnad från på ett äldreboende ingår varken mat, service, omvårdnad eller sjukvård i våra seniorboenden. Är du i behov av omsorg eller individuella anpassningar hanteras det som vanligt av hemtjänsten och Trollhättans Stad. 

Kontakt

Organisation

Eidar

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0520-877 00

Gatuadress

Strandgatan 8

Postnummer

461 31

Postort

Trollhättan

Hitta hit

Vägbeskrivning

Translate

Tyck till