Nyproduktion

Kristinebergs slott

Nordenflychtsvägen 46, Kungsholmen, Stockholm Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Planerat

Allmänt

Lugn parkmiljö på Kungsholmen
I kvarteret Kristinebergs slott på nordvästra Kungsholmen planerar Seniorgården för 40-50 bekväma lägenheter. Här får du ett unikt vattennära läge. Husen byggs på en fin tomt bara 300 meter från Ulvsundasjön, med Hornsbergsstrand åt ena hållet och Kristinebergsstrand åt andra.

Kristinebergs slott har det unika som vissa delar av Stockholm erbjuder – vattennära läge. Husen byggs på en fin tomt bara 300 meter från Ulvsunda sjön, med Hornsbergsstrand till höger och Kristinebergsstrand till vänster.

Seniorgården har 25 års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vi bygger vackra och funktionella bostäder. Alltid i attraktiva lägen med närhet till grönområden och kommunikationer. Vårt fokus är trygga och tillgängliga seniorbostäder med möjlighet till gemenskap och Boförmåner.

Bli VIP-kund
Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Du får förhandsinformation och har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.


Minimiålder

55 år

Försäljningsstart/Köstart

Säljstart är planerad till 2024.

Bostäder

De planerade bostäderna blir ljusa och välplanerade i storlekarna två rum och kök till fyra rum och kök. Vackra och funktionella lägenheter med generösa balkonger och en trevlig gårdsmiljö utanför. Både lägenheterna och husets gemensamma ytor är utrusade för att erbjuda en bekväm, tillgänglig och trygg vardag.

Antal bostäder

50

Storlek

2 - 4 r.o.k

Faciliteter

Gemensamhetslokal
En extra mötesplats för dig och dina grannar för gemensamma aktiviteter eller bokar den för privata evenemang. Lokalen är välplanerad och alltid utrustad med kök och toalett.

Gästrum
I varje hus vi bygger planeras för ett gästrum. En extra övernattningsmöjlighet som bidrar till att det blir lite enklare för dig att ha familj och vänner på besök.


Läge

Kvarteret kommer att ligga intill en nyanlagd park vid Nordenflychtsvägen och Elersvägen. Denna del av Kungsholmen utvecklas till en mer levande stadsdel med moderna bostäder och ett gemytligt kvartersliv. Här bor du nära service, kommunikationer, strandpromenader och parkområden.

Service & Aktiviteter

Boförmåner
När du flyttar in i en bostad byggd av oss får du tillgång till våra Boförmåner. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.
 

Aktiviteter
I alla våra hus finns tillgång till gemensamhetslokal. En mötesplats för fikastunder, samtal, bokklubbar och aktiviteter för alla som bor i huset.


Kontakt

Organisation

Seniorgården

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

020-120 00 22

Kontaktperson

Kundtjanst

Gatuadress

Nordenflychtsvägen 46

Postnummer

112 51

Postort

Stockholm

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

020-120 00 22

Translate

Tyck till