Kristinebergs slott

Nordenflychtsvägen 46 , Stockholm Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Bostadsrätt
Besök hemsida
Planerat
Anmäl ditt intresse

Allmänt

Lugn parkmiljö på Kungsholmen
I kvarteret Kristinebergs slott på nordvästra Kungsholmen planerar Seniorgården för 40-50 bekväma lägenheter. Här får du ett unikt vattennära läge. Husen byggs på en fin tomt bara 300 meter från Ulvsundasjön, med Hornsbergsstrand åt ena hållet och Kristinebergsstrand åt andra.

Kristinebergs slott har det unika som vissa delar av Stockholm erbjuder – vattennära läge. Husen byggs på en fin tomt bara 300 meter från Ulvsunda sjön, med Hornsbergsstrand till höger och Kristinebergsstrand till vänster.

Seniorgården har 25 års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vi bygger vackra och funktionella bostäder. Alltid i attraktiva lägen med närhet till grönområden och kommunikationer. Vårt fokus är trygga och tillgängliga seniorbostäder med möjlighet till gemenskap och Boförmåner.

Bli VIP-kund
Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Du får förhandsinformation och har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

Minimiålder
55 år
Försäljningsstart/Köstart

Ej fastställt

Bostäder

De planerade bostäderna blir ljusa och välplanerade i storlekarna två rum och kök till fyra rum och kök. Vackra och funktionella lägenheter med generösa balkonger och en trevlig gårdsmiljö utanför. Både lägenheterna och husets gemensamma ytor är utrusade för att erbjuda en bekväm, tillgänglig och trygg vardag.

Antal bostäder
50
Storlek
2 - 4 r.o.k

Faciliteter

Gemensamhetslokal
En extra mötesplats för dig och dina grannar för gemensamma aktiviteter eller bokar den för privata evenemang. Lokalen är välplanerad och alltid utrustad med kök och toalett.Gästrum
I varje hus vi bygger planeras för ett gästrum. En extra övernattningsmöjlighet som bidrar till att det blir lite enklare för dig att ha familj och vänner på besök.

Läge

Kvarteret kommer att ligga intill en nyanlagd park vid Nordenflychtsvägen och Elersvägen. Denna del av Kungsholmen utvecklas till en mer levande stadsdel med moderna bostäder och ett gemytligt kvartersliv. Här bor du nära service, kommunikationer, strandpromenader och parkområden.

Service & Aktiviteter

Boförmåner
När du flyttar in i en bostad byggd av oss får du tillgång till våra Boförmåner. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.
 


Aktiviteter
I alla våra hus finns tillgång till gemensamhetslokal. En mötesplats för fikastunder, samtal, bokklubbar och aktiviteter för alla som bor i huset.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Kundtjanst
Gatuadress

Nordenflychtsvägen 46

Postnummer
112 51
Postort

Stockholm

Hitta hit

Vägbeskrivning

Kristinebergs slott

Kungsholmen

Har du frågor?

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.