Blackstorp

Blackstorp

Blackstorpsvägen 7 - 11, Sjuntorp Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Anmäl dig till bostadskön

Allmänt

Välkommen till Blackstorps seniorboende i Sjuntorp
Blackstorp är ett naturnära boende med 18 radhuslägenheter med egen uteplats i ett lugnt område i mysiga Sjuntorp. Lägenheterna är fördelade på tre hus med sex lägenheter i vardera. På varje uteplats finns ett eget förråd som hör till lägenheten.

Här bor du bekvämt i en egen lägenhet som är anpassad för att vara ett bekvämt boende för 65+. 

Tvärs över gatan ligger Nordängens serviceboende där man enkelt kan ta sig en lunch och träffa vänner och bekanta.

Att bo i Eidars seniorboenden
Eidars seniorboenden är till för dig som vill bo i ett lugnt kvarter med grannar i samma åldersgrupp och med närhet till bekvämligheter som t ex restaurang.

Modernt boende med frihet
Våra seniorboenden passar perfekt för dig som värdesätter frihet, helt utan insats. Som hyresgäst får du ett modernt och bra boende där du slipper skuldsätta dig och oroa dig för räntenivåer och amorteringar. Och du kan känna dig trygg med att vi reparerar och underhåller din bostad så att du istället kan använda din tid till det du tycker om att göra.

Lägenheter med god tillgänglighet
Lägenheterna i våra seniorboenden är anpassade för att ha en god tillgänglighet så att det exempelvis fungerar bra att röra sig runt i lägenheten om man har begränsad rörelseförmåga.

Det krävs ingen biståndsansökan för att hyra en lägenhet i Eidars seniorboenden. Vårt enda krav är att du fyllt 65 år.

Minimiålder
65 år

Bostäder

I Blackstorp bor man i fina en- eller tvårumslägenheter med egna uteplatser på två sidor i ett lugnt område mitt i Sjuntorp.

Bilden visar några av uteplatserna på baksidan. Alla har inte altan.

De 18 lägenheterna i seniorboendet är utformade med god tillgänglighet.

Storlek
1 - 2 r.o.k

Läge

Sjuntorp är ett levande och grönskande samhälle ca 15 km utanför Trollhättan. Naturen i Sjuntorp är ljuvlig och den gamla bebyggelsen omsorgsfullt bevarad. Trakten runt omkring smyckas av blåa sjöar, djup urskog och böljande fält. I Sjuntorps samhälle finns allt från restauranger till varmbadhus och fina promenadstigar i natursköna områden.

Här har du nära till den lokala mataffären, Folkets hus och till busshållplats med mycket goda förbindelser till Trollhättan. Rätt över gatan från Blackstorps seniorboende finns äldreboendet Nordängen med gemensamhetslokal och restaurang.

Service & Aktiviteter

Behov av omsorg?
Till skillnad från på ett äldreboende ingår varken mat, service, omvårdnad eller sjukvård i våra seniorboenden. Är du i behov av omsorg eller individuella anpassningar hanteras det som vanligt av hemtjänsten och Trollhättans Stad. 

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Gatuadress
Blackstorpsvägen 7 - 11
Postnummer
461 77
Postort
Sjuntorp
Vill du bli kund hos oss?

När vi har lediga lägenheter publiceras de som 65+ boenden under lediga lägenheter. När du registrerat dig hos oss kan du även skapa en annonsbevakning på Mina sidor så att du får e-post varje gång en lägenhet i kvarteret blir ledig. 

Hitta hit

Vägbeskrivning

Blackstorp

Trollhättans kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse genom att kontakta oss via kontaktuppgifterna ovan. Du kan både ringa och maila om du har en fråga.