Nyproduktion

Bonum Brf Blåregnet

Fräkne Gränd, Kungälv Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Till salu

Allmänt

Bekvämt och tryggt liv i Kungälv
Den nyproducerade bostadsrättsföreningen Blåregnet är som gjort för dig som söker ett bekvämt och tryggt boende med ett rikt socialt liv i Kungälv.

Bonum är bekväma bostäder för seniorer
Bonum Brf Blåregnet är en del av Bonum som är Riksbyggens satsning på seniorboende. Vi erbjuder vackra och bekväma boenden för dig som vill bo kvar och trivas i din bostad. Det som gör Bonum unikt är att vi arbetar med seniorboendet som en helhet, med fyra delar: hemmet, förvaltningen, servicen och gemenskapen. Tillsammans med våra kärnvärden trygghet, bekvämlighet och trivsel bildar det Bonum seniorboende. Dessa genomsyrar såväl bostaden som förvaltningen och tjänsterna; allt för att du som kund hos oss ska bo bra och må ännu bättre.

Kostnadsfri intresseanmälan
Anmäl intresse till det här projektet och håll dig uppdaterad om vad som händer. Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något köp. Säljaren informerar dig sedan fortlöpande om vad som händer. Anmäl ditt intresse , du kan också kontakta vår säljare direkt via kontaktuppgifterna under rubriken Kontakt.

Minimiålder

55 år

Planerad inflytt

Aug/sep 2020

Bostäder

Det ska vara lätt att leva i ett Bonumhus
Att Bonums seniorbostäder är noga planerade syns när man tittar in i de ljusa, öppna lägenheterna. En Bonumbostad ska vara bekväm att bo i, även om livet förändras. Rummen är stora och enkla att möblera och alla rum utom badrummet är tröskelfria. Vissa av våra treor och fyror har gäst-wc. Toaletten har förhöjd sits och trapphuset har rullstolsförråd. Funktionell förvaring och smarta inredningsdetaljer är givna mervärden och något du får på köpet i Brf Blåregnet.

Balkong och gård
Alla lägenheter har en balkong som fungerar som en förlängning av bostaden. Här har du en alldeles egen oas med utsikt över den gröna och sprudlande gården. Utrymmet är tilltaget och har plats för såväl sittgrupp som solstolar och gröna växter.


Antal bostäder

46

Storlek

2 - 4 r.o.k

Pris

1 975 000 - 5 325 000 kr

Avgift

3 162 - 5 773 kr/mån

Faciliteter

Faciliteter

  • Lokal för gemensamma aktiviteter eller egna tillställningar
  • Övernattningslägenhet för den som vill kunna ta emot tillresande vänner
  • Garageplats under gården
  • Lägenhetsförråd och cykelförråd i källaren
  • Rullstolsförråd
  • Innergård

Läge

Förutom att du har nära till av- och påfarter till E6 ligger Kungälvs nya resecentrum i anslutning till bostadsområdet. Här finns ett 10-tal hållplatslägen för buss, väntutrymmen och sittplatser, toaletter, kiosk och biljettförsäljning. Här bor du bara 20 minuter från centrala Göteborg med bil eller buss.


Service & Aktiviteter

Vår förvaltning innefattar såväl teknisk och ekonomisk förvaltning som tillsyn, skötsel och städning av fastigheten och trädgården.

I en Bonumförening har medlemmarna också tillgång till en egen Bonumvärd. Hen sköter om fastigheten på ett professionellt sätt, men erbjuder också individuellt anpassad hjälp till alla som bor i huset. Det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester till montering av hyllor och bärhjälp hem från mataffären. Därför har varje Bonumförening en egen Bonumvärd som ansvar för utförandet av de tjänster som de boende väljer att köpa.

Bonumvärden kan också vara en viktig del av det sociala livet i bostadsrättsföreningen. Han eller hon hjälper till att ordna gemensamma aktiviteter och träffar, som grillkvällar, vinprovning eller annat som medlemmarna i föreningen tycker om.
 

Kontakt

Organisation

Bonum

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0522-64 56 48

Kontaktperson

Charlotte Berndtsdotter, säljare

Gatuadress

Fräkne Gränd

Vill du bo här?

Bli medlem i Riksbyggen Förtur så får du information och inbjudan till säljstart till de projekt du anmält intresse för. Du registrerar medlemskap här och intresseanmälan till Bonum Brf Blåregnet gör du här.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0522-64 56 48

Translate

Tyck till