Bellevue Park

Bellevue Park

Eddagatan 3-19, Havamalsgatan 5-13, Havamalsgatan 4-12, Malmö Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Anmäl dig till vår bostadskö idag!

Allmänt

Bekvämt och komplett seniorboende i Malmö
Bellevue Park erbjuder ett komplett bokoncept för hyresgäster som fyllt 55 år och som vill få en bekvämare vardag med utrymme för både avkoppling och rekreation. Inom området finns alla tänkbara faciliteter och ett brett serviceutbud.

Fantastisk miljö
Bellevue Park ligger centralt i Malmö samtidigt som området erbjuder grönska och lugn i den egna trädgården och den anslutande herrgårdsparken.

Hos oss kan du känna dig trygg då vi har ett genomarbetat säkerhetstänk.

Anmäl dig till vår bostadskö idag!
För att anmäla dig måste du ha fyllt 55 år. Till anmälan

Minimiålder
55 år

Bostäder

På Bellevue Park finns 372 stycken välplanerade lägenheter i trevlig miljö nära centrala Malmö, men samtidigt med grönskan runt knuten.

Hyresrätterna, som inte kräver någon kontantinsats, finns från 1 rum och kök till 4 rum och kök i varierande storlekar. De flesta lägenheter har inglasad balkong, men det förekommer både öppna balkonger och markterrasser. Lägenheterna är ljusa och fräscha med stora rymliga badrum där det finns förberett för att sätta in en tvättmaskin.

Det finns flera uttag för bredband, kabel-TV och telefon. Samtliga lägenheter är utrustade med brandvarnare och trygghetslarm.

Antal bostäder
372
Storlek
1 - 4 r.o.k
Hyra
6500 - 15750 kr/mån

Faciliteter

Bellevue Parks gemensamma ytor
Som hyresgäst har du bland annat tillgång till: pool, träningsrum, biljardbord, snickarverkstad och relaxrum med avslappningsstol och bastu.


God hemlagad mat i naturskön miljö
VY vid Parken är Bellevue Parks restaurang som har ambitionen att servera en av Malmös bästa hemlagade luncher. Njut av din lunch i våra nyrenoverade lokaler med utsikt över Bellevue Parken. Vi erbjuder även lunch för avhämtning.

Receptionen
Receptionen hjälper dig med dina frågor, tar emot din felanmälan mm. Här kan du även boka gästrum och servicetjänster. Om du reser bort kan du även beställa blomsterskötsel och posttömning. Du hittar aktuella händelser och informationsgivning från receptionen genom att klicka här.

Gästrum
Om ni har familj eller vänner som önskar komma på besök är ni välkomna att boka något av våra gästrum. Vi har fyra stycken gästrum, två av gästrummen har pentry. I priset ingår sängkläder, handdukar, städning och fritt wifi.

Vill du veta mer eller boka gästrum kontakta receptionen på 040-13 01 90.

Frisör och fotvård
På området finns både frisör och fotvård.
Frisörsalong ClipStudio, tel: 040-27 10 60.
Fotvård Bellevue Park, tel: 040- 27 10 20.

Läge

Området
Bellevue Park täcker tre kvarter och består av 18 bostadshus. Byggnaderna har fem respektive sex våningar där samtliga huskroppar är sammanbyggda i markplan. I bostadsområdet finns b.la. trädgårdsanläggning, spegeldamm, uteservering och boulebana.

Bellavue park utesevering

Service & Aktiviteter

Seniorcluben
Seniorcluben är en intresseförening för hyresgäster på Bellevue Park. Varje vecka annordnas olika aktiviteter som bridge, vattengymnastik, boule, målning och bingo.

SeniorNet Malmö
SeniorNets ändamål är att främja äldre personers användning av informationsteknikens möjligheter till kommunikation och informationstjänster och verka för att möjligheter att använda denna teknik ska anpassas till äldre personers behov, samt informera och utbilda äldre personer i användandet av dagens och morgondagens informationsteknik, IT.

Kontakt

Hemsida
Telefonnummer
Gatuadress
Eddagatan 3-19, Havamalsgatan 5-13, Havamalsgatan 4-12
Postnummer
217 67
Postort
Malmö
Vill du bli kund hos oss?

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss! Sök en lägenhet hos oss genom att anmäla ditt intresse.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Bellevue Park

Stadsområde Väster

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.