Drottningen

Husarvägen , Upplands väsby Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Bostadsrätt
Besök hemsida
Planerat
Anmäl ditt intresse

Allmänt

Direkt söder om Väsby Centrum planerar Seniorgården att bygga cirka femtio lägenheter i ett nytt, attraktivt stadskvarter. Den prunkande gården blir en grön oas med odlingslotter och växthus. Dessutom kommer kommunen att anlägga en ny park precis intill husen.

Seniorgården har varit mycket aktiva i arbetet med den prisbelönta stadsutvecklingen av projektet som kallas Väsby Labs, där Drottningen blir en spännande grön stadsdel med centralt läge.

Seniorgården har 25 års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vi bygger vackra och funktionella bostäder. Alltid i attraktiva lägen med närhet till grönområden och kommunikationer. Vårt fokus är trygga och tillgängliga seniorbostäder med möjlighet till gemenskap och Boförmåner.

Till Salu
Se lediga bostäder

Minimiålder
55 år
Planerad inflytt

Planerad inflytt prel. mars - juni 2025

Försäljningsstart/Köstart

Planerad säljstart 2023

Bostäder

Drottningen kommer vara ett lågenergihus vilket innebär att det är bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

 

Antal bostäder
50
Storlek
1 - 4 r.o.k

Faciliteter

Gemensamhetslokal
En extra mötesplats för dig och dina grannar för gemensamma aktiviteter eller bokar den för privata evenemang. Lokalen är välplanerad och alltid utrustad med kök och toalett.Gästrum
I varje hus vi bygger planeras för ett gästrum. En extra övernattningsmöjlighet som bidrar till att det blir lite enklare för dig att ha familj och vänner på besök.

Faciliteter

Cykel- och rullstolsrum

Tvättstuga

Gemensamhetslokal med övernattningsrum

Parkering finns i garage, carport eller på parkeringsplats i direkt anslutning till bostäderna

Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd i källarplan

Läge

Drottningen kommer ligga direkt söder om Väsby Centrum. Därifrån är det snabba kommunikationer till Stockholm, Arlanda och Uppsala.

Service & Aktiviteter

Boförmåner
När du flyttar in i en bostad byggd av oss får du tillgång till våra Boförmåner. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.
 


Aktiviteter
I alla våra hus finns tillgång till gemensamhetslokal. En mötesplats för fikastunder, samtal, bokklubbar och aktiviteter för alla som bor i huset.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Karin Berglund ,Fastighetsmäklare Widerlöv & Co
Gatuadress

Husarvägen

Postnummer
194 79
Postort

Upplands väsby

Hitta hit

Vägbeskrivning

Drottningen

Upplands Väsby kommun

Har du frågor?

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.