Nyproduktion

Drottningen

Husarvägen, Upplands Väsby Karta

Typ av boende

Seniorboende

Ägandeform

Bostadsrätt

Planerat

Allmänt

Direkt söder om Väsby Centrum planerar Seniorgården att bygga cirka femtio lägenheter i ett nytt, attraktivt stadskvarter. Den prunkande gården blir en grön oas med odlingslotter och växthus. Dessutom kommer kommunen att anlägga en ny park precis intill husen.

Seniorgården har varit mycket aktiva i arbetet med den prisbelönta stadsutvecklingen av projektet som kallas Väsby Labs, där Drottningen blir en spännande grön stadsdel med centralt läge.

Seniorgården har 25 års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vi bygger vackra och funktionella bostäder. Alltid i attraktiva lägen med närhet till grönområden och kommunikationer. Vårt fokus är trygga och tillgängliga seniorbostäder med möjlighet till gemenskap och Boförmåner.

Bli VIP-kund
Som VIP-kund får du förtur till Seniorgårdens bostäder. Du får förhandsinformation och har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.


Minimiålder

55 år

Försäljningsstart/Köstart

Vi planerar för säljstart kvartal 2-3 2022.

Bostäder

Drottningen kommer vara ett lågenergihus vilket innebär att det är bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.
 

Antal bostäder

50

Faciliteter

Gemensamhetslokal
En extra mötesplats för dig och dina grannar för gemensamma aktiviteter eller bokar den för privata evenemang. Lokalen är välplanerad och alltid utrustad med kök och toalett.

Gästrum
I varje hus vi bygger planeras för ett gästrum. En extra övernattningsmöjlighet som bidrar till att det blir lite enklare för dig att ha familj och vänner på besök.


Faciliteter

  • Cykel- och rullstolsrum
  • Tvättstuga
  • Gemensamhetslokal med övernattningsrum
  • Parkering finns i garage, carport eller på parkeringsplats i direkt anslutning till bostäderna
  • Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd i källarplan

Läge

Drottningen kommer ligga direkt söder om Väsby Centrum. Därifrån är det snabba kommunikationer till Stockholm, Arlanda och Uppsala.


Service & Aktiviteter

Boförmåner
När du flyttar in i en bostad byggd av oss får du tillgång till våra Boförmåner. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.
 

Aktiviteter
I alla våra hus finns tillgång till gemensamhetslokal. En mötesplats för fikastunder, samtal, bokklubbar och aktiviteter för alla som bor i huset.


Kontakt

Organisation

Seniorgården

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

020-120 00 22

Gatuadress

Husarvägen

Postnummer

194 79

Postort

Upplands väsby

Hitta hit

Vägbeskrivning

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

020-120 00 22

Translate

Tyck till