Kommunalhuset, Grängesberg

Kommunalhuset, Grängesberg Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Till vår bostadskö

Allmänt

I Grängesberg har vi 14 fina, lite mindre lägenheter i före detta kommunalhuset. Lägenheterna är ljusa, har hög standard och balkong. Tvättmaskin och torktumlare finns i alla lägenheter samt att det är hiss i byggnaden.

Seniorbostäder passar både dig som är pigg och rörlig och dig som har speciella krav på en trygg och tillgänglig bostad. I våra seniorbostäder finns detaljer som gör det lättare för dig att bo och vistas i lägenheten när du blir äldre, till exempel rymliga badrum och tillgång till hiss. 

Att bo i en seniorbostad innebär att dina grannar är jämnåriga med dig. För många är just möjligheten till gemenskap ett av skälen till att välja en seniorbostad. För att få bo här, ska man ha fyllt 65 år.

LudvikaHems vision "Det bästa boendet" är ledstjärnan i kontakterna med alla våra kunder. Alla kundgrupper skall uppleva sitt boende som det bästa valet. Funktionellt och servicemässigt men även med avseende på trygghet, säkerhet och kvalité.

Minimiålder
65 år

Bostäder

Tvättmaskin och torktumlare finns i alla lägenheter. Alla lägenheter har balkong.

Antal bostäder
14

Faciliteter

 Parkeringsplatser finns om ledigt att hyra

Läge

Grängesberg är beläget cirka 13 kilometer från centrala Ludvika och är en ort med en stark historia inom gruvindustrin. I Grängesberg finns ett litet centrum med butiker, restauranger och fik, service, många sevärdheter samt ett resecentrum med tågstation.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Gatuadress
Kommunalhuset
Postnummer
772 31
Postort
Grängesberg
Vill du bli kund hos oss?

Vid intresse kontakta LudvikaHems Bobutik:

Köpmansgatan 2
771 32 Ludvika
Telefon 0240-869 00 vxl

Hitta hit

Vägbeskrivning

Kommunalhuset, Grängesberg

Ludvika kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.