Åsakas seniorboende

Åsakas seniorboende

Rösevägen 2-52, Trollhättan Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Anmäl dig till bostadskön

Allmänt

Välkommen till Åsakas seniorboende
Lantligt beläget i Åsaka ligger dessa radhusliknande hus med lägenheter som är speciellt inriktade till personer som är 65+ och vill bo i en lugn miljö med närhet till sociala aktiviteter. Husen omges av grönska och här finns trevliga innergårdar som inbjuder till umgänge.

Här har du närhet till grönska och natur, samtidigt som det finns en välsorterad affär, kyrka och församlingshem alldeles i närheten. I seniorboendet finns 24 lägenheter på markplan med egna uteplatser. Det finns en matsal i nära anslutning till huset där du kan köpa lunch och där Träffpunkten anordnar aktiviteter.

Att bo i Eidars seniorboenden
Eidars seniorboenden är till för dig som vill bo i ett lugnt kvarter med grannar i samma åldersgrupp och med närhet till bekvämligheter som t ex restaurang.

Modernt boende med frihet
Våra seniorboenden passar perfekt för dig som värdesätter frihet, helt utan insats. Som hyresgäst får du ett modernt och bra boende där du slipper skuldsätta dig och oroa dig för räntenivåer och amorteringar. Och du kan känna dig trygg med att vi reparerar och underhåller din bostad så att du istället kan använda din tid till det du tycker om att göra.

Lägenheter med god tillgänglighet
Lägenheterna i våra seniorboenden är anpassade för att ha en god tillgänglighet så att det exempelvis fungerar bra att röra sig runt i lägenheten om man har begränsad rörelseförmåga.

Det krävs ingen biståndsansökan för att hyra en lägenhet i Eidars seniorboenden. Vårt enda krav är att du fyllt 65 år.

Minimiålder
65 år

Bostäder

Här bor du bekvämt i en lägenhet som är anpassad för att vara ett bekvämt boende för dig som är 65+. Lägenheterna är rymliga och utformade så att du lätt ska kunna ta dig fram. Alla lägenheter är på markplan med egna uteplatser. Det finns tvättmaskin och torktumlare/torkskåp i lägenheten.

Lägenheten värms upp med direktverkande el och du som hyresgäst står för elkostnaden (kallhyra). ComHems grundutbud av Tv-kanaler ingår i hyran.

Storlek: 2 r.o.k 59 kvm

Faciliteter

Förråd finns i huvudbyggnaden på Rösevägen 10.

Parkeringsplatser finns att hyra.

Läge

Strax sydöst om Trollhättan ligger Väne-Åsaka, som vanligtvis bara kallas Åsaka. Tidigare var orten ett stopp på tågbanan mellan Trollhättan och Nossebro och den är uppbyggd runt den gamla stationen och samhällets kyrka.

Idag har Åsaka ungefär 300 invånare, en siffra som sakta men säkert har ökat sedan 2000-talets början.

Här har du närhet till grönska och natur, samtidigt som det finns en välsorterad affär, kyrka och församlingshem alldeles i närheten.

Närmsta busshållplats ligger på några minuters promenadavstånd och du tar dig lätt in till Trollhättan med buss.

Service & Aktiviteter

Det finns en matsal i nära anslutning till huset där du kan köpa lunch och där Träffpunkten anordnar aktiviteter. 

Behov av omsorg?
Till skillnad från på ett äldreboende ingår varken mat, service, omvårdnad eller sjukvård i våra seniorboenden. Är du i behov av omsorg eller individuella anpassningar hanteras det som vanligt av hemtjänsten och Trollhättans Stad.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Gatuadress
Rösevägen 2-52
Postnummer
461 94
Postort
Trollhättan
Vill du bli kund hos oss?

När vi har lediga lägenheter publiceras de som 65+ boenden under lediga lägenheter. När du registrerat dig hos oss kan du även skapa en annonsbevakning på Mina sidor så att du får e-post varje gång en lägenhet i kvarteret blir ledig. 

Hitta hit

Vägbeskrivning

Åsakas seniorboende

Trollhättans kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse genom att kontakta oss via kontaktuppgifterna ovan. Du kan både ringa och maila om du har en fråga.