Rosta Seniorboende

Sahlefeldtsgatan 1-5, Örebro Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Se lediga lägenheter här

Allmänt

Rosta Seniorboende är ligger i området Rosta i västra Örebro. I det lugna området har du lika nära till stadens centrala delar, som till de vackra natur- och kulturområdena vid Svartåns stränder.

Lägenheterna är 2:or eller 3:or och finns samlade i ett tvåvåningshus, som självklart är försedd med hiss. I källaren har vi ett gemensamt samlingsrum som flitigt används av de som vill ha umgänge. På Rosta Seniorboende har vi en stark gemenskap som bidrar till trygghet för de boende, här har vi koll på och värnar om varandra. I anslutning till bostäderna finns även en innegård med en fin trädgård som inbjuder till trevliga fikastunder.

I närområdet finns även äldreboendet Rostahemmet, med både restaurang, fotvård och sjukgymnastik. På Rostahemmet anordnas även aktiviteter som dans och klädbytardagar. 

Minimiålder
55 år

Bostäder

Lägenheterna är ljusa och ger ett hemtrevligt intryck. Samtliga lägenheter har Handikappanpassade badrum, en egen balkong och bredband genom fiberanslutning till Telia.

Antal bostäder
28
Storlek
2.00 - 3.00 r.o.k
Hyra
5500 - 8000 kr/mån

Faciliteter

I källaren har vi ett gemensamt sällskapsrum där de boende kan träffas, göra saker tillsammans eller bara umgås och ha det trevligt. Hos oss på Rosta Seniorboende finns det gemenskap för de som söker den, samtidigt får den som vill vara ifred utrymme att vara det. 

Faciliteter
Gemensam sällskapslokal
Källarförråd
Gemensam tvättstuga
Innergård med bord att fika vid
Hiss finns i huset
Fri parkering på gatan utanför

Kontakt

Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Emma Hjelm
Gatuadress
Sahlefeldtsgatan 1-5
Postnummer
703 43
Postort
Örebro
Vill du bli kund hos oss?

Om du är intresserad av en lägenhet hos oss ska du hålla koll på vår hemsida där vi lägger ut alla vår lediga lägenheter.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Rosta Seniorboende

Örebro kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.