Torget 4

Torget 4, 573 74 Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Anmäl ditt intresse

Allmänt

Hos oss hittar du moderna och attraktiva seniorlägenheter för ett bekvämt liv. På övervåningen i centrumhuset finns moderna lägenheter med öppen planlösning. Här finns två lägenheter med tre rum och kök och två lägenheter med två rum och kök.

Bostäder

Lägenheterna har ljusa väggar och ekgolv samt köksinredning i ek. Toaletterna är modernt inredda då både toalettstol och handfat är höj - och sänkbara.

Två av lägenheterna har balkong. Alla lägenheterna har tillgång till den stora terrassen där man kan njuta av förmiddagssolen.

Service & Aktiviteter

Lägenheterna stod klara i april 2011. Runt huset finns bank, apotek, bibliotek, frisersalong samt vårdcentral vilket gör att det är ett mycket servicevänligt kvarter.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Gatuadress

Torget 4

Postnummer
Ydre
Postort

573 74

Hitta hit

Vägbeskrivning

Torget 4

Ydre kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.