Gamla vägen, Grangärde

Gamla vägen, Grangärde

Gamla vägen 62 A - M, Grangärde Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Till vår bostadskö

Allmänt

Gamla vägen är ett område med tolv mindre parhus belägna mitt i Grangärde by. Här bor du med närhet till matbutik, kyrka, badplatser och fina strövområden. 

Seniorbostäder passar både dig som är pigg och rörlig och dig som har speciella krav på en trygg och tillgänglig bostad. I våra seniorbostäder finns detaljer som gör det lättare för dig att bo och vistas i lägenheten när du blir äldre, till exempel rymliga badrum och tillgång till hiss. 

Att bo i en seniorbostad innebär att dina grannar är jämnåriga med dig. För många är just möjligheten till gemenskap ett av skälen till att välja en seniorbostad. För att få bo här, ska man ha fyllt 65 år.

LudvikaHems vision "Det bästa boendet" är ledstjärnan i kontakterna med alla våra kunder. Alla kundgrupper skall uppleva sitt boende som det bästa valet. Funktionellt och servicemässigt men även med avseende på trygghet, säkerhet och kvalité.

Minimiålder
65 år

Bostäder

 Tvättmaskin finns i varje lägenhet. Alla lägenheter har egen uteplats.

Faciliteter

Parkeringsplatser finns om ledigt att hyra.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Gatuadress
Gamla vägen 62 A - M
Postnummer
770 13
Postort
Grangärde
Vill du bli kund hos oss?

Vid intresse kontakta LudvikaHems Bobutik:

Köpmansgatan 2
771 32 Ludvika
Telefon 0240-869 00 vxl

Hitta hit

Vägbeskrivning

Gamla vägen, Grangärde

Ludvika kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.