Närlunda park

Närlunda park

Närlundavägen 30, Helsingborg Karta

Typ av boende
Trygghetsboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Ledigt att hyra
Anmäl ditt intresse

Allmänt

Välkommen till Närlunda Park, ett trivsamt trygghetsboende med gemenskap, service och trygghet. Verksamheten är belägen intill Jordbodalen med dess vackra omgivningar och naturområden. I närområdet finns vårdcentral och stadsbussarna som snabbt tar dig ner till centrala Helsingborg. Vi erbjuder även goda parkeringsmöjligheter till våra boende och besökare.

Minimiålder
70 år

Lägenheter

Närlunda Park erbjuder 51 lägenheter med hög standard och generösa gemensamhetsutrymmen. Vår välkomnande entré är utrustad med bekväma sittgrupper och en öppen spis och i fastigheten finns ett bibliotek, sällskapsrum, gym, biljardrum, internetstation samt en restaurang. Till de anhöriga erbjuder vi en övernattningslägenhet och hela fastigheten är naturligtvis handikappanpassad.

Utemiljön präglas av gemensamma uteplatser och stora balkonger där vi träffas, umgås och dricker en kopp kaffe.

Lägenheterna
Verksamhetens 51 lägenheter (42-90 kvadratmeter) är moderna och ljusa med hög standard. Samtliga lägenheter har ekparkett, vitmålade väggar, garderober, städskåp samt ett lägenhetsförråd i källaren. Lägenheternas välutrustade kök omfattar induktionshäll, inbyggd ugn, mikro, kyl, frys och diskmaskin som uppmuntrar till egen matlagning. Badrummet är stort och rymligt, helkaklat med toalett, handfat, dusch, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. De större lägenheterna har en uteplats.

Faciliteter

På Närlunda Park finns en restaurang som dagligen har lunchöppet mellan kl. 12-13. Här kan du njuta av vällagade luncher under sociala former med dina boendegrannar och anhöriga.

Inför varje lunch dukar vår husfru vackert upp varje bord för att skapa en trivsam måltidsmiljö. Varje dag serveras lunch med en generös salladsbuffé, kaffe och dessert. Lunchen bekostar hyresgästerna själva.

Norlandia mat

Läge

I närheten
Precis intill ligger Jordbodalen med dess vackra omgivningar och natur.
Kommunikationer
Stadsbussarna går precis utanför och det tar endast några minuter in till centrala Helsingborg

Service & Aktiviteter

Närlunda Park kännetecknas av hög servicekvalitet och ett brett aktivitetsutbud. Vår målsättning är att våra hyresgäster ska trivas såväl som erbjudas möjlighet att delta i aktiviteter för en aktiv, social och meningsfull tillvaro.

Inom området service erbjuder vi följande:
- Husfru finns tillgängliga dagtid alla dagar i veckan
- Frisör och fotvård besöker oss regelbundet
-Hushållsnära tjänster med skattereduktion

Vi erbjuder följande aktiviteter och evenemang:
- Bingo & sittgympa
- Korsordsgrupp
- Musikunderhållning
- Frågesport
- Gudstjänst
- Gemensam fika under vardagar till en mindre kostnad
- Under helgen bjuder vi på eftermiddagsfika

Kontakt

Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Marie Olsson
Gatuadress
Närlundavägen 30
Postnummer
252 75
Postort
Helsingborg
Vill du bo här?

Om du vill flytta in till Närlunda Park, vänligen kontakta vår husfru eller verksamhetschef. Vi anordnar visningar på förfrågan.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Närlunda park

Helsingborgs kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.