Linden uppfyller Vårdföretagarnas medlemskrav för transparens och öppenhet

Vårdföretagarna är en arbetsgivar- och bransch­organisation för vård­givare som bedriver vård och omsorg i privat regi oavsett driftsform. Alla med­lemmar i Vårdföretagarna ska redovisa information om sina verksam­heter, för att allmänheten enklare ska kunna få relevant information om enskilda privata utförare.

Nedan redovisas informationen för Linden

Kontaktinformation

Hemsida
Gatuadress

Vibblabyvägen 101

Postnummer
177 64
Postort

Järfälla

Telefonnummer
08 – 580 295 20
E-post
svjetlana.blagojevic@ansvarochomsorg.se
Kontaktperson
Svjetlana Blagojevic, tf verksamhetschef

Basfakta om verksamheten

Verksamhetens mål och inriktning:

Välkommen till Linden!
Lindens äldreboende är beläget på fem minuters gångavstånd från Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen.

Vi har en härlig trädgård som vi vistas i så fort vädret tillåter och vi äter ofta lunch eller tar eftermiddagskaffet på någon av våra uteplatser.

Lindens äldreboende ligger precis intill Lönnens äldreboende vilket innebär ökad möjlighet att hitta på trevliga aktiviteter tillsammans. Vi brukar exempelvis ha Lindens och Lönnens maraton varje vår med fest efteråt.

Höjdpunkter
- Egen kock som lagar maten på plats
- Trevliga promenadstråk runt boendet
- Sjuksköterska i tjänst dygnet runt
- Nära till centrum dit man kan gå tillsammans med kontaktperson för att handla och ta en fika

Verksamheten drivs av A&O
Vi har drivit äldreomsorg sedan 1993 vilket gör oss till en av de äldsta aktörerna inom vård och omsorg. Fokus har alltid varit att tillhandahålla den bästa möjliga omvårdnad där vi ska förmedla värme, omtanke och trygghet. 

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)
40
Språk
Svenska

Kvalitet

Verksamhetens arbete med kvalitetssäkring:

A&O-modellen
Vi är angelägna om att verksamheten ska hålla en hög kvalitet. Därför ska alla medarbetare i verksamheten vara medvetna om verksamhetens inriktning och övergripande mål. Vi arbetar enligt vår egen modell, A&O modellen, där verksamheten indelas i sektorer och varje sektor har tydligt beskrivna mål. 

Systematiskt kvalitetsarbete
Inom A&O arbetar vi systematiskt med kvalitetssäkring. Vårt ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete bygger på Socialstyrelsens föreskrifter SOSFS 2011:9. I vårt ledningssystem beskrivs processer i verksamheten och vem som har ansvaret för att de ska ske.

Kvalitetsdeklaration
A&O kvalitetsdeklarerar verksamheten enligt Almega Vårdföretagarnas standard. Genom kvalitetsdeklarationen redovisar vi öppet verksamhetens kvalitetsarbete och resultat för allmänheten, beställare och beslutsfattare. Kvalitetsdeklarationen uppdateras varje år.

Läs mer om vårt kvalitetsarbete på vår hemsida.

Personal

Personal på verksamheten:

Vi har engagerad personal som arbetar utifrån den enskildes behov och intressen. Vi strävar efter att personalen ska vara utbildade undersköterskor.

Här på Linden jobbar samordnare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, aktivitetscoach och undersköterskor. Vi har också en verksamhetschef som ansvarar för hela boendet.

Ägare, styrelse, ekonomi