Attendo Näsbyterrassen

Attendo Näsbyterrassen

Gamla Norrtäljevägen 94, Täby

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Om oss

Attendo Näsbyterrassen blir ett nytt modernt äldreboende med inriktning Sport & Spa. Boendet kommer ha 100 ljusa och trivsamma lägenheter samt fina gemensamma utrymmen för gemenskap.

Vad är ett Livsstilsboende?
Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Mer om livsstilsboende

Organisation
Organisationsform
Företag
Driftsform
Egen regi

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Mikaela Berggren Verksamhetschef
Gatuadress
Gamla Norrtäljevägen 94
Postnummer
187 48
Postort
Täby
Vill du bli kund hos oss?

Kontakta gärna oss via kontaktuppgifterna ovan om du vill veta mer om vårt nya äldreboende i Roslags Näsby.

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.