Attendo Kapellgärdet Norra uppfyller Vårdföretagarnas medlemskrav för transparens och öppenhet

Vårdföretagarna är en arbetsgivar- och bransch­organisation för vård­givare som bedriver vård och omsorg i privat regi oavsett driftsform. Alla med­lemmar i Vårdföretagarna ska redovisa information om sina verksam­heter, för att allmänheten enklare ska kunna få relevant information om enskilda privata utförare.

Nedan redovisas informationen för Attendo Kapellgärdet Norra

Kontaktinformation

Organisation
Hemsida
Gatuadress

Vattholmavägen 12 A

Postnummer
754 19
Postort

Uppsala

Telefonnummer
073-712 54 22
E-post
sara.nelsen@attendo.se
Kontaktperson
Sara Nelsén Verksamhetschef

Basfakta om verksamheten

Verksamhetens mål och inriktning:

Attendo Kapellgärdet Norra är ett nybyggt och modernt äldreboende i Uppsala. Här finns 99 lättmöblerade lägenheter varav sex stycken parlägenheter. Lägenheterna är fördelade på mindre enheter med tillgång till gemensam balkong, kök och vardagsrum.

Här träffas vi för att umgås, dricka kaffe och ha det bra, eller varför inte träffas i sportbaren och följ favoritlaget med något gott att dricka? När vädret tillåter så är vi gärna ute och njuter av vår fina innergård där vi plockar bland bär och doftande blommor. 

Livsstilsboende Sport & Spa
Boendet drivs med konceptet sport och spa, vilket innebär att vi har ett stort fokus på att våra boende ska må bra i både kropp och själ. Vi har en träningslokal för enskilda- och gruppövningar samt en relaxavdelning med bastu och skönhetsvård. Uppe på vår takterrass kan man koppla av och njuta av en fantastisk utsikt.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)
99

Kvalitet

Verksamhetens arbete med kvalitetssäkring:

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. 

Personal

Personal på verksamheten:

På Attendo Kapellgärdet Norr lägger vi stort fokus på kompetens, engagemang och omsorg. Hos oss jobbar undersköterskor och vårdbiträden och finns på plats dygnet runt. Utöver dessa består våra medarbetare av verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, arbetsterapeut, fysioterapeut samt sjuksköterskor. Vi har en hälsoinspiratör som arbetar med att erbjuda, inspirera och stimulera till aktiviteter för att de boende ska upprätthålla ett aktivt och meningsfullt liv.

Ägare, styrelse, ekonomi