Attendo Hemtjänst Göteborg uppfyller Vårdföretagarnas medlemskrav för transparens och öppenhet

Vårdföretagarna är en arbetsgivar- och bransch­organisation för vård­givare som bedriver vård och omsorg i privat regi oavsett driftsform. Alla med­lemmar i Vårdföretagarna ska redovisa information om sina verksam­heter, för att allmänheten enklare ska kunna få relevant information om enskilda privata utförare.

Nedan redovisas informationen för Attendo Hemtjänst Göteborg

Kontaktinformation

Organisation
Hemsida
Gatuadress

Lergöksgatan 10

Postnummer
421 50
Postort

Västra Frölunda

Telefonnummer
073-316 50 06
E-post
frida.hoglund@attendo.se
Kontaktperson
Frida Höglund Verksamhetschef

Basfakta om verksamheten

Verksamhetens mål och inriktning:

Attendo Hemtjänst Göteborg – Det självklara valet för dig som vill ha hemtjänst och hushållsnära tjänster på ditt sätt! Om du eller någon anhörig behöver stöd och hjälp i vardagen så finns vi på Attendo Hemtjänst Göteborg här för att hjälpa till!

Nu kan du välja Attendo Hemtjänst Göteborg som utförare av din hemtjänst samt för hushållsnära tjänster. Vi finns i områdena Majorna, Stigberget, Masthugget samt Kungsladugård och Sanna. Från den 1/1 2022 är vi även valbara som utförare i områdena Askim, Frölunda, Högsbo, Grimmered, Hagen, Önnered, Näset, Smycke, Beryll och Opal. Vi underlättar och hjälper dig i din vardag och erbjuder även hushållsnära tjänster i väntan på biståndsbeslut eller som komplement till befintligt beslut. 

Attendo Hemtjänst Göteborg har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper och stöttar dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att dina behov och önskemål tillgodoses. Målet för oss är att du ska känna trygghet i din vardag. Våra medarbetare bär alltid arbetskläder och ID-brickor. Vi hjälper dig med det som du behöver för att få vardagen att fungera. 

Varmt välkommen att kontakta oss! Språk
Svenska

Kvalitet

Verksamhetens arbete med kvalitetssäkring:

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. 

Personal

Personal på verksamheten:

Engagerade medarbetare med olika kompetenser
Hos oss  arbetar erfaren, engagerad och kompetenta medarbetare vars drivkraft är att stötta och underlätta för dig i din vardag.

Vi har hög kompetens gällande allt från det normala åldrandet till olika typer av demenssjukdomar.

Attendo personal

Din trygghet är viktig för oss
Medarbetarna arbetar med ödmjukhet och respekt i ditt hem och är vår viktigaste länk till att du ska känna trygghet med oss. Alla arbetar för att du ska må bra samtidigt som de värnar om din personliga integritet.

Våra medarbetare bär alltid arbetskläder och ID-brickor.