Access Hemomsorg

Access Hemomsorg

Fröundagatan 37, Mölndal

Typ av insats
Avlösning
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster
Besök hemsida
Kontakta verksamheten inför ditt hemtjänstval

Om oss

Vårt mål är att du som kund ska känna trygghet med kunnig personal samt att du ska uppleva gott bemötande. Vi tar alltid hänsyn till dina önskemål och strävar efter att ge så bra kontinuitet som möjligt.

Vi finns tillgängliga över hela Mölndals stad och ser fram emot att kunna hjälpa dig. Personal och ledning som utgör Access har lång erfarenhet inom hemtjänsten och av samarbete med privata och offentliga enheter inom äldreomsorgen.

PDF

Organisation
Organisationsform
Företag

Tjänster

Hemtjänst
Vi utför alla de tjänster som du har blivit beviljad i ditt biståndsbeslut om hemtjänst:

- Servicetjänster
- Personlig omvårdnad
- Socialt stöd
- Avlösning för anhöriga

Tilläggstjänster
För de tilläggstjänster du köper kan du göra skatteavdrag för hushållsnära tjänster, så kallat Rutavdrag. Exempel på tilläggstjänster:
- Storstädning
Frisering

- Montering av möbler
- Installation av elektronik
- Trädgårdsarbete
- Fönsterputs

Typ av insats
Avlösning
Omvårdnad
Service
Tilläggstjänster

Arbetssätt

Hemtjänst med oss på Access handlar om att få uppleva ett stort engagemang som följer den linje av värderingar som socialtjänsten utformat.

Vi lyssnar och värdesätter dina önskemål och med hjälp av en kontaktperson strävar vi efter att skapa kontinuitet. Vi älskar vårt jobb och vi vill stötta dig till att kunna bo kvar i hemmet samt skapa en genomförandeplan med dina önskemål och rutiner.

Personal

- Vår personal har mångårig erfarenhet inom vård och omsorg, med utbildade undersköterskor och vårdbiträden. Vid rekrytering ställer vi höga krav på personlig lämplighet.

- Vår styrka ligger i att anpassa vårt arbetssätt efter olika omständigheter. Det kan vara olika för dig som är ensam utan anhöriga eller för dig som vill att anhöriga ska vara involverade.

- Alla vårdtagare får en kontaktperson som tar helhetsansvar och hjälper med att upprätta en genomförandeplan som inkluderar dina önskemål.

- Personal bär alltid ID-bricka.

- Vi samarbetar alltid med kommunens hälso- och sjukvårdspersonal!

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Arta Mandegari
Gatuadress
Fröundagatan 37
Postort
Mölndal
Vill du bli kund hos oss?

Du som har svårt att klara dig själv i hemmet kan ansöka om hemtjänst.

Kontakta en socialsekreterare via Kontaktcenter Mölndal om du har frågor eller behöver hjälp med din ansökan.

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.