SPF Seniorerna Örebrodistriktet

SPF Seniorerna Örebrodistriktet

Örebro

Besök hemsida
Typ av gemenskap
Pensionärsorganisationer
Har du frågor? Kontakta verksamheten

Om oss

Vi seniorer är inte ett kollektiv – vi är alla helt unika människor med varierande intressen, behov och önskemål om vad vi vill ägna vår tid åt. Därför kan gemenskapen SPF Seniorerna erbjuda något för alla.

Det är våra 27 distrikt och drygt 800 lokala föreningar som är hjärtat i vårt förbund och det är här det mesta händer. I föreningarna träffar du nya och gamla vänner. Det arrangeras träffar, aktiviteter, lärorika kurser och resor till både när och fjärran. Det styrketränas, gås stavgång och genomförs bio- och teaterbesök. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Det arbetas också med påverkan i äldrefrågor, exempelvis boende, hemtjänst, kontanthantering och mycket mer.

Är du nyfiken på vad föreningar i din närhet hittar på? Klicka här så ser du vilka lokalföreningar som finns i Örebrodistriktet.

Aktiviteter / Träffar

Via dikstriktets hemsida hittar du aktuella aktiviteter.

Bli medlem

Som medlem i SPF Seniorerna stödjer du arbetet för bättre villkor för de äldre i samhället. Dessutom ger medlemskapet dig möjlighet att delta i aktiviteter anordnade av din lokala förening och ta del av erbjudanden från våra samarbetspartners. För att veta med om hur du blir medlem [link=http://www.spfseniorerna.se/bli-medlem/]klicka här[/link].

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.