Camigo - Stockholm

Camigo - Stockholm

Stockholm

Besök hemsida
Typ av gemenskap
Företag som erbjuder sällskap
Har du frågor? Kontakta verksamheten

Om oss

Camigo är bron till ett aktivt, rikare liv!
Ett gammalt hjärta har mycket att berätta – om vi lyssnar. Och för att lyssna behöver vi närvara med tid och uppmärksamhet. Men för många är det svårt att hitta tillfällen i vardagen för sina anhöriga. Skälen skiftar – man bor inte på samma ort eller får helt enkelt inte tiden att räcka till.

Hos Camigo matchar vi nyfikna ungdomar med äldre, tappra hjältar som kanske gärna bor själva – men saknar sällskap. Unga medmänniskor som gärna sträcker ut sin hand till den som kanske längtar efter ett parti schack, en tur till kolonin eller bara ett gott samtal om nuet eller händelser längs minnenas boulevard. Tillsammans skapar vi värme i vardagen och berikande möten för både ung och gammal. En god stund tillsammans för att leva – inte bara överleva.

Välkommen till Camigo!

Vi erbjuder

Aktiviteter / Träffar

Camigos tjänster kan se olika ut och skräddarsys för varje person. Välj hur ofta din anhöriga – eller du själv – vill ha hjälp av en camigo med våra abonnemangspaket. Därefter fyller vi dagen med aktiviteter som passar din anhöriga eller dig och er situation.

Så här går det till:
1. Kontakt
Ett första steg med oss på Camigo är ett samtal. Vi sätter ett högt värde på att förstå dig, din anhöriga och er unika situation. Kontakta oss på 010 - 182 82 82.

2. Matchning
Vi är noggranna vid rekryteringen och väljer omsorgsfullt ut den person som kan passa din anhöriga allra bäst. Matchningen är baserad på parternas intressen och erfarenheter för att utbytet ska bli värdefullt för både ung och gammal.

3. Möte
Du, din anhöriga och camigon träffas för en första träff för att känna av så att allt känns riktigt bra. Du binder dig inte till något avtal och mötet är kostnadsfritt, förstås!

Om ni väljer att fortsätta så får ni en personlig hälsning från er camigo efter varje träff.

Personal / Volontärer

På Camigo är vårt mål att bidra till ökad livskvalitet och glädje. För att göra det behöver vi rätt personer som jobbar tillsammans för att skapa de förutsättningar som behövs för att kunna göra en så bra insats som möjligt i våra möten.

Trygg och utbildad personal
Vi är noggranna med att förstå varje individs personlighet, önskemål och behov på djupet, så att vi kan matcha rätt personer med varandra. Alla camigos är noggrant utvalda genom vår rekryteringsprocess och är dessutom utbildade samt certifierade av oss.

Omsorg baserad på forskning
Vår utbildning är framtagen tillsammans med ledande forskare och läkare bland annat inom demens, och utgår från fyra viktiga områden som enligt Folkhälsomyndigheten främjar livskvalitet och bidrar till välmående bland våra äldre. Dessa är: social gemenskap, fysisk aktivitet, goda matvanor och meningsfullhet.

Vårt ansvar gentemot dig
Utöver vår utbildning och Camigo-certifiering är givetvis alla våra camigos försäkrade och bakgrundskontrollerade, samt har en egen kontaktperson på kontoret som finns där för löpande coachning.


Våra paket
Vi erbjuder tre olika abonnemangspaket att välja mellan: Då och då för den som vill komma igång och smyga in lite liv i vardagen. Ofta för den som är glad för att det händer något ibland. Och Titt som tätt för den som längtar efter att det händer något nästan varje dag.
Här kan du läsa mer om våra paket.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.